kolikokrat greste ven s partnerjem?
Živjo vsem!
Mene pa zanima kolikokrat na mesec greste med vikendi ven s partnerjem?To mislim predvsem na pijačo,kino,večerjo ali kosilo..?In koliko ste stari?
Midva hodiva bolj malo recimo1 ali 2x,pa ne zato ker nimava primerne družbe ampak problemček je bl v denarju.Živiva namreč v najemniškem stanovanju,kjer nama znašajo stroški mesečno 120.000,plus njegov kredit,becin..Tko da si občasno pa le kaj privoščiva,kakšno pijačko..Drugače pa več ali manj hodiva bolj na obiske med vikendom,malo k mojim in njegovim,tako da z zapolnjevanjem časa ni problem.Aja stara sva pa js22,on 24.Mogoče se bo komu zdelo čudno v teh letih ko ga vsi žurajo,ampak ne gre drugače in nihče ne bo vedel tega če ne živi na “svoje”.Pa saj vseeno tudi kakšen sprehod po mestu ali izven mesta je lahko lep,kajne?Pa vi?Lep dan še naprej in lep vikend..:*
Midva pa ne živiva skupaj..vidiva pa se 2x tedensko,po nekaj urc,al pa še tist ne.Včas greva na pijačo,,pa tud v kino greva,nikoli pa k meni in nikoli k njemu.
Da sva v bistvu zelo malo skupaj,so pa vzrok njegove muhe!Jah,tukaj se pa začne že druga zgodba,kolk časa bom jaz to še prenašala.?
Najraje greva na sprehod. Pijačo in jedačo imava doma, prav tako video. Zakaj torej bife, gostišče in kino? Včasih sva res hodila tudi tja, a sva se naveličala. Verjemi, čez vse je skupno sprehajanje in pogovor. Občasno pridejo na obisk prijatelji in obratno. Seveda so tu tudi stiki s starši.
Sva pa nekaj let starejša od vaju. Lep večer!
sva blizu 30, nikoli nisva hodila na pijačke, včasih kak kino, pa mcdonalds…sprehodi…ja, tega pa ful veliko.
Midva sva 25, pa 26. Najbolš mi je it na pir. Pa ne žurat, samo na pir. Se pogovarjat. Živima pa skupaj. V kino pa nikol nisem rada hodila – tako zlajnano je to že vse skup.
Ker sva vsak s svojega konca Slo, on večkrat spi pri meni ali jaz pri njem. Ravno včeraj sva šla v kino, pred kratkim v kitajsko, prejšnji teden pa sva šla pogledat en film v okviru Tibetanskega tedna v Lj. Kakor nama zapaše, čeprav je pa res, da na pijače prav preveč ne hodiva (na vroče jagode pa na tortice pa :), žurat tudi ne, ker nama to ne paše.
Forum je zaprt za komentiranje.