Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolikokrat še……

kolikokrat še……

Stara sva 6o let, skupaj že več kot 35 let in zadnji dve leti sploh več ne seksava. Koliko še seksate pri teh letih? Moram reči, da tudi prej nisva zelo veliko…..recimo vsak dan; zadnjič je gospa , ki je lastnica erotične trgovine in je tudi že v letih, govorila, da naj bi seskasli tudi po večkrat na dan… in da naj tudi starejši to počnejo, ker je zdravo in podaljšuje življenje. kaj menite oz. kako je pri vas?

ojla….midva sva že tudi oba okrog 60 ampak nisva poročena , sva pa že dosti let ljubimca – dobiva se skoraj vsaki drugi dan, preživiva kak vikend skupaj, pa na daljše počitnice tudi hodiva….
ker je blo postavljeno vprašanje bo odgovor čist iskren – seksava vedno ko sva skupaj, kdaj tudi po večkrat…še nikoli nisva uporabla nobenih tablet in vedno si eden drugega noro želiva
e ja….nori je ta svet, imaste prav 🙂

Stara sem 54, moj jih ima že skoraj 62, seksava pa vsak dan, pa ne samo 1x, dosti krat se zgodi, da tudi 2x. Nikoli, res nikoli mu še nisem rekla ne, le zakaj bi mu. Ne dogovarjava se, kdaj bova, preprosto pride do tega, ko sva skupaj. Ni važno kdo začne, s tem se ne obremenjujeva. Če se le da, nobene prilike ne izpustiva. Res pa je, da skrbim za to, da se mu pogled ustavi na meni. Rada oblečem seksi perilo, pižame me utesnujejo, zato mnogo raje oblečem čipkaste hlačke, kakršen koli del seksi perila ali pa nič. Oba spiva gola in dostikrat se zgodi, da me ponoči začne božat po ritki in kaj hudiča mi preprečuje, da ga ne bi prijela za že nabito trd k****. Vedno poskrbi zame, nikoli me ne pusti v zraku, pripelje me do orgazma na vse možne načine. Dokler nisem spoznala njega, si nisem predstavljala, da obstaja moški, ki je tako nežen, tako občutljiv in pozoren, če si zaželim bolj grobe igre, je lahko tudi to. Preprosto me vodi v neskončno željo po seksu, neskončno željo po ljubljenju.
Nisva skupaj od včeraj, že 4 leta je tako in gre samo na bolje. Ko sva se spoznala, ni bilo vse rožnato, za sabo sva imela zakon in dokaj slabe izkušnje. To kar se mi dogaja sedaj, si še v sanjah nisem predstavljala.
Drage ženske, ne obtožujte moških, da so kurbirji, da jim je samo do seksa in da se naveličajo iste luknjice. Naredite kaj, da se to ne bo zgodilo, poskrbite, da bo vaš partner začutil željo po vašem telesu, dajte mu tisto, kar si želi, če si seveda sploh želi, to je pa druga zgodba…..

Več seksa -> daljše življenje :)))
Upam, da bom živel vsaj 100 let. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se pravi, tudi, če ti ni, seksaj, da boš vsaj dlje živel? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi sploh hotu dlje živet

… če te punca zapusti? 🙂 Ne bodi tako črnogled…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zate se ne ve in je neznanka. Za partnerja pa velja, ko bo skozi sečnico “prečrpal” 3.475 litra sperme bo nekje pri kraju.

… če te punca zapusti? 🙂 Ne bodi tako črnogled…[/quote]
Dej, ko en otrok brez možganov si, k ne more brez bab živet. Pa 40 si star, al kok že. Patetično.

http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi

Kot da tvoj vsakdanjik je pa kao ful zanimiv.

Za vse tiste, k mislte dosečt 100ko, tole vas čaka: https://www.youtube.com/watch?v=bktozJWbLQg

Res zabavno bit tkole prvezan na pojstli. Uživancija.

http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi%5B/quote%5D
Ej, ne takih idej okrog raznašat, niso kul. Ima že dosti strojevodij travme zaradi takih brihtnih ‘rešitev’.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close