kolikokrat sladkarije??
Živjo!
Zanima me kolikokrat si privoščite sladkarije oz.sladkor v kakršni koli obliki,je to redko,pogosto vsak dan kaj malega?Jaz včasih zdržim tut teden brez,včasih pa moram zaužit vsak dan ker preprosto ne zdržim..Rezultat temu je pa celulit a ne povečana teža..kljub temu da se kar pogosto gibam,kolesarjenje na sobnem kolesu.sprehod..kako pa vi nadzorujete vašo željo po sladkem??cmoka vsem**
Jaz vsak dan, ne morem brez in pika!!
Je pa res, da sem zelo, zelo suha, celululit pa imam kljub temu (verjetno so krive tudi sladkarije:((( in nič gibanja – če ne štejem letanja s sesalcem in ostalega gospodinjstva)!
Sladek pozdravček od dans kisle Mandarine!
Vsak dan! Za zajtrk obvezno kavica in nekaj sladkega – doma pečenega. Potema pa tudi po vsakem obroku, nekaj malega sladkega (čokoladica, suho sadje, sladoled…). Tudi meni se teža ne veča (trkam na les!), imam pa tudi kot ti Pia, problem s celulitom.
Pa veliko sladkih trenutkov!
Mene sladkarije ne ganejo preveč (sam doma se smem nič met), sploh ne tortice in kremšnite in to. Bolj me mikajo čokoladne zadeve, sploh takrat, ko me napade PMS. Takrat moram dobit en twiks, bounty, milko, da lahk prežvim.
ne vsak dan…..vedno pa ko je pms…se pravi en teden pred M……drugač pa se da zdržat brez čisto brez problema teden dni……sem pa imela obdobje (pred kakšnimi 10-imi leti), ko sem morala pojesti malo čokolade (beri par koščkov)…drugače sem bila čisto aut…no..sedaj je to (hvala bogu) minilo :))
Včasih cel mesec nič, včasih pa vsak dan po eno milko… in si zaenkrat (še) nič ne očitam, ker je teža (trkam!!!) popolnoma ok, celulita pa tudi (še) ni. Ja, brez čokolade res ne morem 😉
čao
PMS je tudi moj problem glede sladkarij. Obnašam se kot odvisnik in Moram do moje doze – čokolade!!!
Spomnem se, ko sem imela tak “napad” zvečer in ker nisem imela nič doma sem pojedla pol vaze marmelade.
Zato so tudi moje shujševalne diete obsojene na propad.
Pošlji oblikovano (09-01-04 22:13)
A tu ste same suhice razen pat? Zaaaaavidam vam!
Jaz se borim proti sladkarijam…borim….borim…pa včasih popustim…včasih kar preveč :))
vsak dan kaksn rogljic ornk zadeve naprimer tortice pa tko vsake tri dni pa mam ful mal kil sam najbrz se to pozna na celulitu no se bo
Forum je zaprt za komentiranje.