Kolikokrat ste cepljeni proti kovidu
Ox. Nikoli zbolela. In nikoli testirana. V sluzbi so nam vsak dan merili temperaturo. Letos so koncno nehali.
Ne vem, zakaj se naj cepim s cepivom, ki nima efekta, ne preprecuje sirjenja in ima za stranske ucinke poleg drugega krvne strdke in miokarditis. Na intenzivni negi so bili od 21. do 27. novembra samo cepljeni. Ze samo ta podatek mi zadosca.
mi tudi na misel ne pride…tudi testiral se nisem še nikoli…masko sem dal samo 1 krat gor, ampak mojo osebno iz blaga, ki ima med drugim dodatne luknjice…dal sem jo gor, ker mi Janša in njegovi niso dovolili v prostor, kamor sem nujno moral…v trgovino nikoli nisem šel z masko, večkrat so me trgovke opozorile, ampak sem preslišal, če sem videl v trgovini varnostnika, pa sploh nisem vstopil, ker s primitivci se pa nebom dajal.
3 krat cepljena,ravno prebolevam covid ,tri dni vročine bolečine v telesu itd.Mislim,da tu ni nekega zagotovila kljub cepljenju ,da bo šlo vse na easy .Nekateri necepljeni lažje prebolijo drugi zopet težje ,enako je pri cepljenih.Z možem sva oba zbolela za covidom zdaj on necepljen jaz cepljena potek zelo podoben