Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kolikokrat ste si že ogledali posnetek svoje poroke?

Kolikokrat ste si že ogledali posnetek svoje poroke?

Tisti, ki ste imeli na svoji poroki snemalca, ki vam je posnel poroko … Kolikokrat ste si že ogledali ta posnetek in kako je dolg?

Midva tega še nimava, ker nisva poročena. Kolega, ki sta na poroki snemalca imela sta si posnetek pogledala že trikrat ( takoj ko sta ga dobila, na prvo obletnico ter na drugo obletnico poroke). Posnetek je menda dolg skoraj 3 ure.

Sprva kar nekajkrat….potem pa nič več. Bi pa bilo fajn jo videt ja..po tolikih letih. 🙂 Sicer pa je mora poroka posneta še na video kaseti….

Vsako leto na obletnico:))
Potem pa me mož pelje ven, na večerjo in ples:)
Letos bova gledala že 17-ič:)
Je pa res, da je živih čedalje manj, ki so pred tolikimi leti še veselo plesali. Včasih kar zaboli, ko se spomniš, kako je minljivo vse skupaj!

Je pa res, da je živih čedalje manj, ki so pred tolikimi leti še veselo plesali. Včasih kar zaboli, ko se spomniš, kako je minljivo vse skupaj![/quote]

Ja, to pa imaš tudi prav………

Isto, zdaj pa že ne vem več, kje je ta kaseta.

Zelo lepo, da imata takšno tradicijo.
In hkrati grenko …

manjkrat kot posnetek najine porocne noci =)

seveda vam je MORA to gledat hahahhahahah zdaj po nekaj letih ko ste pa vse debele, pa nagubane, pa razočarane gospodinje, pa ne govorim iz lastnih izkušenj, ker jz se mam prov fanj,

je treba kej zase naredit ne sam vase hahahahhahah bajsike razočarane

Prve poroke mislim, da nikol več, pa tudi druge ne

Tvoji ženi je tudi gotovo mora gledat, saj vidi med svati tooooliko boljših (takrat še samskih) kandidatov od tebe in se sprašuje, kje je imela pamet.

Verjetno prvič takoj ko sva jo dobila potem pa zdaj pred kratkim ko sta jo našla otroka in smo se prav nasmejali ob gledanju. (frizure, obleke, fullll mladi)

zadnje destletje, nič.

Ha, ha.
Poročena sem deset let in s svoje poroke nimam nobene slike , še manj filma.
Poročila sem se samo ob prisotnosti prič. No, zakon pa kljub vsemu dobro laufa.
Slik pa nimam, ker smo pozabili fotoaparat, mobitel pa takrat še ni imel funkcije.

Vsako leto na obletnico! Še prej pa greva na večerjo v restavravracijo, kjer me je zaprosil. Po obujanju spominov s kasete, obudiva še spomine na najino prvo-poročno noč! Drugo leto bova najin ritual ponovila desetič.

sam izdelujem poroke, svoje še nimam, tako, da si večkrat zavrtim odsek iz te ali one, ki sem jo ustvaril.
pri izdelku vedno vztrajam pri dolžini celovečerca cca. 70min, čeprav pari ponavadi želijo več, ampak to ni smiselno niti gledljivo, zato obstaja možnost še neobdelanih posnetkov…
pri poroki je ponavadi dolžina obratno sorazmerna s kvaliteto, krajše je bolj je lahko dodelano in natančno zmontirano. predvsem je važno, da lahko izdelek pokažeš tudi sorodnikom, ki ne bodo ob njem zaspali po 10min, pa tudi parom se po nekaj letih verjetno ne ljubi gledat tro urnih izdelkov.

New Report

Close