Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kolikokrat zapored sexate

kolikokrat zapored sexate

zdej pa vem, zakaj se ti poskušaš pri 20 letnicah. tvoj opis te je popolnoma zadel.

@mucka* pa ti tudi 5 krat špricne v luliko ali to le 1 krat?
Ker moški rad reče kako je 5 krat pa je v resnici le pavze delal špricnil mu je pa vsega skupaj enkrat.

EMSO naredi svoje predvsem pri moških, se je treba sprijaznit s tem ali pa mlajšega najt.[/quote]
Oglasi se da ti popravim povprečje in posploševanje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ponavadi enkrat, včasih dvakrat… jaz bi pa še več:)

Če imava čas, pride men 3-4x njemu 2-3x.Brez lubrikanta in viagre. Tud približno nisva mlada, oba okoli 50 let.
Fora je v še vedno v neustavljivi želji po dotikanju.

se strinjam z Marinčico. Sicer vem da se eni natrenirajo da lahko držijo in po delih spuščajo ampak to kaj vi jemlete kot…3x zapored mu je prišlo ne gre ne… pa ne ker bi bil fauš ampak fizično ne gre pri moškem. Sorči, mogoč sam ne vete točno kdaj pride al kaj sam normalno rabi ded da mu spet pride vsaj kake pol ure pavze vmes.
Medtem ko ženskam lahk tud večkrat…

Zanimivo vprasanje. Odgovori tudi. Pa ne bom sedaj o kemiji in mejnih clovekovih zmoznostih. Lahko povem, tako iskreno, da sva midva, seveda sva imela 20 let 6 v eni noci. Sploh nisva spala. Sva ze krepko cez 40.

moj fotr in stric sta probala tale kamagra gel.Ker smo zelo odkriti med sabo, se o seksu pogovarjamo že od otroštva, sta mi oba povedala, da je vseeno, če si ga z maslom namažeš.
Torej samo debar stran vržen.

lej jih imam 50 pa šibam 100 na uro, evo ravno včeraj sem, no ja pri 6 sem nehal štet.

je lepo, pa sem že dolgo poročen.

lp

Pa žena ve????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa žena ve????[/quote]

Jaz sem razumela, da je po 6 minutah nehal štet oz. štopat 😀

Jaz vsaj 5x zaporedoma. Vsakič traja po 30 min.. Torej 2,5 čistega sexa.

use odvisno od situacije, včasih enkrta, včasih dvakrar… z ali brez premora, če je pa prava energija v zraku pa tudi 3x 🙂

Ce bi biu cas..bi vsakic ene trikrat…drugace 1x 2x ponavadi….vsake toliko casa si pa vzemeva cas zase takrat pa the sky is the limit…tud 10x..nikol nism meu s tem problemou..tut k mi pride rabim minuto dve pa gas dalje..zeni pa itak skos prihaja..wwwiiiiiii

trenutno enkrat zapored….nažalost

Zadnje čase ponavadi 2x zapored, njej večinoma pride 3-4x, meni 2x, več ponavadi ne gre 🙁

Vsak dan, najmajn 3-4x zapored pa se potem ponavadi 1-2x , vsak verjetno rabi malo pocitka…star sem 35let…;-)

ni ti jasno?

tud men ne….kako to, da ti ni..)))

Hebeš tak koncert, če je bend sposoben odigrati le en komad, ki traja 3 minute, potem pa mora bend v garderobo (obvezen počitek po orgazmu).

In hebeš tak koncert, če bend pride na oder drugič in odšpila celih 10 minut. In gre spet počivat v garderobo.

In spet pride čez 15 minut na oder in je šele takrat sposoben špilati, kot se zagre – v kosu 45 minut.

Vsaka podobnost z “ponavljalci”, ki trikrat do petkrat, je – NAMERNA.

Jaz vsak dan sexam zaporedomapo štirikrat pa imam 57 let. Mojemu tiček vedno stoji.

Glede na to, da smo v srednjih letih, sem ponosen, da enkrat letno 2x zapored. sicer pa nimava toliko časa in je ponavadi 1x zapored, ampak redno. vsak teden.

Si me pa nasmejal! hvala

EMSO naredi svoje predvsem pri moških, se je treba sprijaznit s tem ali pa mlajšega najt.
[/quote]
pozdrav jadralki
kako visoko oz.kako pogosto pa ti Jadraš?!?
++-

Odgovor na objavo uporabnika
mucka*, 18.02.2012 ob 16:59

ko začnete? Ponavadi samo enkrat ali večkrat?

Svinje potrebne, saj se bo tudi vam posušila pizda in kurac dol padel najbolj pa se veselim vaše in svoje smrti to pa!

včasih ko sem bil mlajših let sem dvakrat na teden pa največ dvakrat mi je prišlo zapored . sedaj pa je stvar drugačna vsake dva dni sexam pa lahko tudi 4x zaporedoma . najbolje uživam ko traja sex res dooooolgoooooooooooooo

New Report

Close