Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOLK BOM JOKALA…..

KOLK BOM JOKALA…..

Ej…….šit!!!!!!!!!!!!!! Sem zvedla eno tako šutasto novico………………, ki pomeni, da se bom morala v kratkem poslovit od vas vseh s foruma……….Zdej bom pa jokala……………

Pliz ne. Ne jokat. Saj se bomo spomnili nate. Ej punca glavo pokonci.

Cmoka

Nobena juha se ne poje tako vroca, kot se skuha….zapomni si to.

Klikni kej, pa ti razložim malo vec…

Ej…škoda bi bilo tako klapo pustit pri strani…

Šmrk, šmrk………a me boš tudi kaj pocrtal???

Na žalost nisem te novice pričakovala vsaj še dva do tri mesece, zdaj pa tako….

Če Saško dovoli

Veš da,,,,,punce ne kaže razočarat.

Ma….od novice do realizacije…koliko bo preteklo?

Zvezdi … kaj je zdej to? Kaj si zvedla???? :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Imaš prav. Bova skupaj kaj spesnila,spisala

Se čist strinjam s Saškotom… še clo v porodnišnicah majo zdej internet tko da.. ni panike ;)))))

Hehehehe

;)))))))))

seba zauh, pa se beremo zutri spet :)))

deal

Ne bi zdej ravno na forum javno pisala……ampak če imaš še vedno isti mail…oz. kakšnega drugega napiši, pa ti bom odgovorila…….sicer ni nič tako pretresljivega……ampak zame kar pomembno, ker to pomeni, da se ne bom mogla več oglašat…oz. zelo malo….

ma neč bat

ziher ti bo ratalo pa boš pomolila noska vun!!

Čau sestronka………..Ej te nisem slišala milijon let……..ja, nekako mi bo pa uspelo…….če tebi rata, bo tudi meni a ne???:))))))))))))CMOKA

Zvezdica…to je pa res žalostno…pa zakajjjjjj??? Cmoka, pa ne se jokat, buši joka s teboj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aha…mi je že jasno…no vsaj mislim…pomiri se…pomisli na njega in lažje ti bo…Nekega dne pa se itak vrneš nazaj med nas…Lepo jutro draga moja, cmoka na busija in tebi na licka…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čau sonči………pa dej povej mi mail, da ti lahko kaj pišem…CMOKA zlato moje…

Še jokaš?

Zvezdica moja…moj e-mail je v profilu…pa brez žalosti…veseli se otročka in vse kar spada zraven…to je nekaj najlepšega v življenju…ne pozabi tega!

Ni več…cmoka S.

Vem Sonči in hvala ti! Pa saj tudi včeraj ni bilo tako hudo veš…..Me je razžalostilo ja, ampak bomo videli kaj bo…čas bo prinesel svoje in je brez veze se vnaprej tolko sekirat, ker niti ne vem kako bomo…mogoče bo pa še boljše, kot je zdaj…..In itak je moje največje veselje pri meni, v mojem bušiju in že zaradi njega-nje, sem neizmerno vesela….najbolj vesela deklica na tem svetu…..:)))))))))))))

Super. Kak si?

New Report

Close