Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOLK BOM JOKALA…..

KOLK BOM JOKALA…..

Odlično! Hvala. S tabo??

Ma super ti povem. Spet bom delal popoldne. Šit

Popoldne? A zdaj si doma?

Ne, na šihtu

Ma kaj delaš cel dan???

Yap. sem priden ne.

Aha. Priden. Sedi 5!!!

Hoho, to je pa bolj poredko pri meni. Veš, imam full stvari še za poštrihat. Sploh pa v Hanini sobi. Preden pride z morja da se razsmrdi barva

Z morja? A je na morju?

No vidiš, veselim se s teboj!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja. Cca 14 dni že

draga zvezdica !

Taka si kot jaz , sekiram se že vnaprej…še predno pride do tega , da mi je nekaj vzeto…
Izkoristi dani čas in bodi z nami , kolikor boš lahko sedaj…potem ? Mogoče pa le bo res še boljše :))))))
Vse lepo tebi ,
zajček

JUTRO CEPICA

JUTRO SEBI MOJ ***

JUTRO BUNNY MOJ

LEPO; DA SI SE OGLASILA

Veš Sebi , saj sem te zgoraj nekje že pozdravila to jutro. Pa hotela sem ti narisati vrtnico , pa je ne znam….ko se spomnim jo dobiš…tkole nekako veš prijateljsko od tvojega bunny _ja :)))))

si vidu ..še vedno dežuje …

Yap. Pa mrzlo je tudi. sem včeraj spet zakuril doma

Cmoka zajčica……a sem ti že povedala, da te imam rada???:)))

14 dni? Ma kje pa??? Ma mi ni jasno…dej napiši…

CMOKA Sonči…sem vesela, da mi stojiš ob strani….ko boš ti potrebovala nasvet ali pomoč…vedi, da sem tu…zate. Hvala ti!

Veš tkole je to : čutim to in hvala ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ej hočeš da ti dam en fajn velik cmok ?
zaslužiš ga :))))))

10 sta šle na morje s taščo. Vrneta se pa 26. Jaz hodim dol za vikende, drugače pa doma bajto rasturavam in štimam. Zdaj imam čas ker jih ni

Zvezdica moja…SončeK…s teboj drži…predno gres,se poslovis… mi pa le na mejlček sporoci telefon, da se slisiva…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči…………………….CMOKA……………..sigurno bom……….A veš, da te danes v kletki vsi pogrešajo? Kaj je narobe?

Zvezdica…samo malo počitka potrebujem…saj pridem;))!
Cmoka na busija in tebi na lička!

New Report

Close