kolkrat pa vi na teden?
…ma ja ejjj, mi ki imamo familie (si pozabla dodat, “pa k že bolj po cipresah dišite)…
…hmm, res smo neko svetsko čudo, če uspemo sexat 3x na teden (bog ve kter norc si je to izmislil kao povprečje), kaj šele pomislit na kaj več – valjda bodo otroci že čist zanemarjeni in potrebni socialnega ogleda…saj nas to skrbi pri famili?…
:-)))))))))))
v resnici – za čist vse se najde volja in energija (strast in pohota)!!!… nč bat in nč kaj posebej “not spravljat”… :-))))
…par dni mogoče nič ne sexamo, ker so otroci sitni, posledično temu je siten dragi in, seveda!!!, na koncu tud najjači ponorijo – mame valjda…in ker smo vsi sitni, tud sexamo ne…ne!!!! pasemo mulo!!!…
…in potem, sredi noči, ko je vse tiho, umirjeno (nobenga divjega drila), začutiš tam spodaj ščemenje…poleg tebe nemirno (valjda!) sanja drago bitje, tisto tko ljubo bitje, ki te kljub vsemu še vedno iskreno nasmeji in ki ti trenutno povzroča sladko strast…pozabiš na vso jezo in se z roko spustiš tko by the way po njegovem trebuhu, otipaš znano poraščenost in medtem ko nogo ležerno nasloniš na njegov bok, globoko vdihneš ob njegovem ušesu…hja, tud najbolj zajebani popustijo (se jim dvigne korenjak) ob takem spanju…
…in nogo potisnem samo globje čez njegov bok, razprem bedre in v vlažno in voljno muco zdrsne trd korenjak…brez težav in tko mmmmmmmmmmm…
in iz tišine (beri mulastega molka) se najprej slišijo tihi stoki, ki v divjem tempu postajajo vse glasnejši…
:-))))))))
sexamo sexamo, nč bat…včasih se mi zdi, da celo bolj izvirno kot smo takrat, ko smo bli brez familije…
:-))))) ***
mmmm, cmokec sladek…
srečko, saj veš, s tabo bi z veseljem “juho kuhala” (če že glih koke omenjaš :-))) )…in vem, da bi vrelo in divje kipelo :-))***…zato, sladek moj, te raje takole okušam, saj veš, s konico jezika (hmm, strečing jezika?), previdno in na hitr…pa še opečt se ne morva…
*** :-))
ja, saj se razumeva…
ja, huuh, še preveč dobro… (a, se da tudi tako opečt, še kako…):-))).
Pa veš, da paše tale tvoj sladek cmokec (češpljev, domnevam?), po dolgem času! Še tebi enega vroočega, močnega, moškega pošiljam…
Za jezikovni strečing pa priporočam kakega Toporišiča – če si na takle strečing mislila…:-)))))
Sicer pa – konica jezika – mmmm!