Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kolo-mljet,lastovo….

kolo-mljet,lastovo….

ZDRAVO!
V zacetku julija se odpravljamo s kolesi po Mljetu, Lastovu in še po kakšnem ne tako civiliziranem otoku. Ce te zanima, ce imaš podobne želje, mi piši.

Lep pozdrav!

Kolk vas pa gre, kolk ste stari in kolk v formi? Kako pa do dol?? lp Penelopa

hojla! Jaz sem tisti, ki gre tudi na Mljet. Ja, sedaj je naneslo nekako tako, da greva z novopečeno ljubeznijo na Mljet z avtomobilom s kolesi na strehi in potem bova nekaj časa (15 – 20 dni) na otoku poganjala pedala. Najbrž greva ponoči iz torka na sredo (2/3. 7. 2002) s tem, da se bova ustavila v Mostarju in mogoče še kje. Na Mljet bova šla s strajektom iz polotoka Pelješca (kraj Trstenik). Na Mljetu bova šotorila v edinem kampu, tako, da če vas pot nanese tja se lahko kaj zmenimo za kakšen skupni “giro”. Vozim srebrno modro katro, registracija MB, koo pa TREK 4900, črn. Ajd, mogoče se vidimo!

Robert

najprej sem mislil iti sam do dol s kolesom, no od Rijeke s kolesom do Pelješca (do Rijeke z vlakom) a je v kratkem naneslo, da sem spoznal love of my life, ki ni ravno kolesarka, pa sem si rekal, da greva z avtom in s kolesi na strehi. stara sva (jaz 33 ona 24) v formi (sem jaz zelo dobri ona malo manj) tako, da sem bom verjetno veliko časa sam podil tam naokoli. No če te zanese na Mljet si vabljena na čvek, kosilo, drink in kakšen giro. Vozim sivomodro katrco MB, kolo pa TREK 4900 črn. Ajd, pa se mogoče vidimo.

OJ!

Zaenkrat gremo tri punce. Kondicije mamo čez glavo, saj kar dost poganjamo pedala. Kako do dol? Je kar nekaj variant: vlak-Rijeka, ladja-Dubrovnik, trajekt, al pa s Peljašaca do Mljeta, al pa še kakšna druga varianta. Vem samo to, da ne bi poganjala po magistrali. Do sedaj še nismo šle po tej cesti, mislim, da zdaj tudi ne bomo. A bi šla ti tudi zraven?
Lep pozdrav!

Hoj! Lansko leto sem bila na Mljetu s kolesom – vroče vroče vroče!!! Kampirati moraš ene 10 km ven iz parka, tam kjer je kamp pa ni pleže oz. je u podnu – smetišče!! Drgač je p Mljet zakon za kolesarje – vsaj tam kjer je park. Voda v paku je super. Priporočam ti apartma znotraj parka. čav tina

Živjo !

Punce, ki boste šle dol na Mljet, uživajte. Lan poleti sem prekolesaril v 1 mescu skoraj vse dalmatinske otoke ( žal mi je predvsem Lastova, ker je baje najboljši), in Mljet je kjub svoji majhnosti bil najlepši. kakor je že mislim Tinkarca napisala, je bolje spati izven območja, najbolje da skreneš iz glavne ceste in se podaš spat v kakšno majhno vas .Jest sem se fajn počutil v uvali Ropa, pa tud v kraju Kozarice ni slabo.

Glede prevoza pa zdej nič ne vajm, pravjo ,da jr Jadrolinija podražila karte za 30-35 %, glavno probajte najbolj poceni priti, ker na koncu ko sešteješ vse stroške, vidiš, da skoraj 2/3 dnarja daš za trajekt.
LAHKO PA PROBATE GOLJUFAT, RES DA Z BICIKLI JE BOLJ RIZIČNO, DA KUPINPR.SAMO KARTO RI-SPLIT, PELJETE PA SE DO MLJETA.ODVISNO,TUDI KOLKO LJUDI JE GOR, ČE SE ZAPOMNI, TISTI,KI GLEDA KARTE.

Men je lani ratal iz Mljeta priti do Rijeke, plačam pa sem do Splita (kar je skoraj polovica denarja ne vem ololi 6000 SIT)prijel pod ramo 2 Nemca, midva s kolegom pa sva se izmuznila.

Glavno, uživajte,hkrati pa če koga zanima januarsko 3-mesečno kjolesarjenje po Novi Zelandiji, nimam še nobene al nobenga.

Živ, tudi jaz se to leto odpravljam (spet) v ta konec pa me zanima ali je na Lastovem in Visu kak kamp, (se mi ne da več švercat na črno, pa tudi po sodiščih se mi ne da več “vlečt”, sam ne bi zamenjal open-air-bedroom za noben apartma al pa hotel, tko da če druge ne bo…) za Mljet sem pa že na netu najdu, če rabi kdo kake informacije o kolesarjenju po Hvaru, Braču, Korčuli, Pelješcu, just ask.

LP

New Report

Close