Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolo za triletnico!

Kolo za triletnico!

Hojla dekleta!

Iščemo kolo za našo triletnico, ker je to njena želja naslovljena na Božička.
Vem, da ni sezona in ga je težko za dobit.

Bili smo v Arielu in nam je 12colski premajhen, 14colski prevelik. ;-(
Vem, da je odvisno od firme, pa vseno je too much!

Prosim, če mi svetujete še kakšno trgovino za nakup kolesa.

Hvala in lep pozdrav,
Kaja

Bauer v BTC, Čerin v kleti hale D, Kolesar v kleti hale D so specializirane trgovine s kolesi.
Mi smo novo kolo lani tudi kupovali en tak čas, oz. v začetku januarja in je bila v Bauerju največja izbira.

Ne vem, če je zdaj kaj drugače, a nam so 14 col odsvetovali, ker se potem kao težko dobi zračnice (če se predrejo), ker je to neka vmesna številka.

LP z.

Mi pred dvemi leti za našo takrat triletnico kupili 14 colsko, pa ga sploh ni preveč marala vozit, sem že bila full žalostna, da je čisto anti športna… potem pa je pri 4 letih in pol na dvorišču pri svaku zagledala bmx-a 12 col (brez koleščkov) in ga je v 10 minutah znala vozit in to full navdušena! Iz tega sklepam, da ji je bil tisti prevelik (tudi še pri 4 letih in pol). Zato smo tudi letos za mlajšo (tri leta) kupili kar 12 colskega á la bmx in sicer v Toys’r us v Celovcu za 50 EUR. Zdaj ga moramo samo še sestavit in potem letimo…

Za triletnico je zanesljivo povsem primerno veliko 12 colsko kolo. Na večini se da zvišati sedež in balanco, če je res tako velika punca. Glej, sosedov fant se je do 6. leta vozil na 12 colskem kolesu, tako da… Pri nas smo recimo prehitro kupili 16 colsko kolo (babi!!!) in se punca eno leto sploh ni hotela voziti, ker jo je bilo strah!

Trgovine so ti že našteli, imajo pa zelo luštna Barbie 12 colska kolesa tudi v Leclercu.

vsekakor 12 col in nič več. In po možnosti s prostim tekom (brez direktnega prenosa) in ročnimi zavorami. Premajno ji zlepa ne bo, v vsakem primeru pa se otrok veliko raje vozi na (pre)majhnem – se počuti bolj varnega, kot pa na prevelikem…

lp tanja

Nataša

Hervis.

Lp, Ali Baba

HVALA, hvala, hvala…dekleta! Super ste!!!

Posebej za dobre nasvete 100000 X HVALA!

Danes gremo v BTC in se zapeljemo z kolesom v neznano…hihehhehahhaa

Lep pozdrav na prvi zimski dan,
Kaja

New Report

Close