Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kolonoskopija

kolonoskopija

Pozdravljeni!Lansko leto sem imela zelo težko kolonoskopijo.Odstranili so mi dva polipa,ki sta bila na srečo benigna.V oktobru imam kontrolo.Kolonoskopija bo potekala pod narkozo.Ali je kdo že imela to preiskavo pod narkozo?Ali lahko greš takoj po preizkavi domov?Pa še nekaj 0 napitku za čiščenje.Moviprep predpišejo običajno.Ogabno,Zdaj pa sem slišala še za napitek.Plenvu.Pozna kdo?kakšen je?

letos.v žilo ti vbrizgajo uspavalo.ko se zbudiš še pol urce poležiš pa greš.ne smeš vozit.moviprep je res ogaben a v začetku delaš kretke požirke in poplakuješ z donatom .srečno

Jaz imam kolonoskopijo čez 3 dni. S tem novim odvajalom Plenvue. Na ta pregled grem prvič, ful me je strah.

Bom pa po pregledu poročala o odvajalu.

Jaz imam kolonoskopijo nonstop 25 let , Moviprep je dober po okusu , tisto kar smo imeli prej je bilo slabše . Da se pa enostavno samo Donat , 4 litre v 2 urah in še veliko vode  in veliko hoditi . Boljše pa je brez narkoze , če kje zaboli , je zdravnik takoj pozoren , pa še stranskih posledic narkoze ni . Priporočam diagnostični center Bled , ker je bistven kvaliteten aparat in uigrana ekipa , posebej sestra in to tukaj špila vrhunsko . Verjemite mi , ker sem doživel že marsikaj .

V čez 5 dni imam kolonoskopijo.

A je morda že kdo poskusil plen vu – prešek za čiščenje?

Po moviprep namreč bruham…

hvala

lep pozdrav

Na kolonoskopijo grem samo še pod narkozo! Moviprep sem dobro prenašala ni mi bilo nič slabo.Je pa bolje da ga piješ po slamici.

Pred dnevi opravil to brez narkoze. Nic jedel dan prej, Moviprep dajte raztopino v hladilnik in pijte mrzlega. Je čisto ok. Če ti še vedno okus ni ok poplakni z vodo, donatom ali redcenim čajem.

Je pa sam postopek kar precej zoprn v živo . Še zlasti če imaš zavita čreva in jih mora team nekako poravnati.

Ni luštno, ampak se da zdržati.

Vse dobro želim vsakemu, ki gre na kolono.

Recimo jaz pa ne želim da mi sarijo po crevah pod narkozo, saj sodeluješ zraven, pa zajavkas če kaj ni ok, pa sestri pokažeš kje te tišči boli, da tam pol masira oziroma “prerazporeja” drobovje. 😀

New Report

Close