Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kolpa, krka – kamp?

kolpa, krka – kamp?

mene pa zanima, ali je kje na kolpi ali na krki kamp in kje je bolje se kopati

Ne vem, če je Krka sploh primerna za kopat, mislim, da kar ne.

Ob Kolpi imaš pa vse polno kampov.

http://users.volja.net/zvonko11/ponudba.html

ob krki je sicer kamp na otočcu(pri gradu). tam se sicer kopajo…sam jaz se nebi.

pravzaprav se jaz nebi kopala ne v krki ne v kolpi.

jaz bi raje šla npr v klunove toplice (tudi možnost kampa), voda zagotovo čista. če pa se tko kopaš v reki, pa v obe spuščajo kar nekaj stvari, nikoli ne veš, če boš kaj fasal…

Prejšnji vikend smo bili v kampu Podzemelj, lušten in urejen kamp. Če iščeš pa žur, je dober kamp Jankovič v Adlešiših.

Zakaj Kolpa ne bi bila za kopat? Čista je, topla tudi.

Vinica – kamp Katra ali Podzemelj.

Vinica – kamp Katra ali Podzemelj.[/quote]

a res? čista je?:-)))) nisem istega mnenja kot ti…pri kolegih, ki živijo ob krki med nm in otočcem se nismo kopali že zeloooo dolgo (pred 10imi leti smo se veliko), ravno zato, ker je tako “čista”…

aja, za kokkpo se gre. za koplo pa ne vem, na nekaterih odsekih je zelo onesnažena. jaz sem bila v adlešičih pa je bilo ok.

Vinica – kamp Katra ali Podzemelj.[/quote]

a res? čista je?:-)))) nisem istega mnenja kot ti…pri kolegih, ki živijo ob krki med nm in otočcem se nismo kopali že zeloooo dolgo (pred 10imi leti smo se veliko), ravno zato, ker je tako “čista”…[/quote]

od nm do otoca je krka sigurno zelo umazana in je bila tudi pred 10imi leti, vendar te to še ni zanimalo…višje gor je lepo v žužemberku na slapovih (ne nižje) čeprav se večina kopa par metrov nižje, ali pa še višje gor na dveh prostorih, ki pa sta last domačinov…in šđe na enem kraju pred Dvorom je tudi ok…drugače je pa krka mrzzzzllllaaaaaaaa 17°C kolpa pa nad 20°C in je sigurno kolpa čistejša…

Kje pa se lahko kampira ob Krki višje? Kak kontakt od domacinov?

A to je tam, kjer občasno priplava mimo kakšno napihnjeno truplo?

Krke ne poznam dovolj dobro, Kolpa pa od Vinice navzdol! Tam je že primerno topla.
Višje od Radencev je za moj okus premrzla.
Sicer pa pokliči, pa bom razložil!

Krke ne poznam dovolj dobro, Kolpa pa od Vinice navzdol! Tam je že primerno topla.
Višje od Radencev je za moj okus premrzla.
Sicer pa pokliči, pa bom razložil!
[/quote]

Veliko se je naredilo na tem, da se je reka Krka v 10ih letih zelo očistila, za kopanje je najprimernejša pri Straži, ostala kopališča so tudi na Loki (Novo mesto) in nižje pri Kostanjevici na Krki.

Veliko se je naredilo na tem, da se je reka Krka v 10ih letih zelo očistila, za kopanje je najprimernejša pri Straži, ostala kopališča so tudi na Loki (Novo mesto) in nižje pri Kostanjevici na Krki.
[/quote]
Kot sem napisal, o Krki nimam pojma, Koupa pa je MOJA!!

New Report

Close