kolposkopija
zivjo
imela sem bris c1 zdravnica je kljub temu opravila kolposkopija. dejala je da vidi za 2 mm sprememb. nekaj malega uglavnm. bila sem zelo šokirana pozabila sem vprašat od cesa vse to lahko pride. ali je katera ze imela to kolposkpijo in kako velike spremebe. zdaj me je dala se enkrat na bris in na hpv test. cakati je treba en mesec cist sm zivcna.
Predvsem se je nepotrebno sekirat na zalogo. Odmisli skrbi, misli na kaj lepega, pojdi v naravo, spet bo bolje. Od sekiranja pride bolezen.
[/quote]
Težko to, če te kličejo nazaj in moraš na dodatne preiskave. To je stres, čisto po nepotrebnem. Žal vsa ta preventiva ni vedno tako koristna, kot bi si mislili.
Mela nedolgo nazaj. Dva brisa nista bila bp., sicer po brisih minimalna odstopanja, ampak se je ginekologinja vseeno odločila za kolposkopijo. Odščip na dveh mestih, po petih do šestih tednih izvid. Malo slabši kot predvideno. CIN2 visoke stopnje. V kratkem me čaka poseg – LLETZ. Par ur po kolposkopiji sem kar krvavela, ne pa precej, VIR vložek zdržal do večera, do večera že zelo malo, potem pa še cel teden rjav izcedek – stara kri.