Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komač čakam prvi maj , praznik dela ja!!!

Komač čakam prvi maj , praznik dela ja!!!

Sita sem vsega, šole, ki od nas staršev zahteva čedalje več, kaj šele od otrok, vsak dan eni plakati, neke govorne, eni pritiski, veliko učenja, pa še v zadnji triadi osnovne nismo in otroka sta odlična, kako zmorejo drugi, ko otroci enostavno odpovedo, si raje ne predstavljam.

Torej sita sem tega hitrega tempa, ko ni časa za nič in sita sem tega življenja en mimo drugega, službe, ki nam jemlje preveč časa in energije, volje…

Sita sem te gnile zime, ki zima sploh ni bila in sita sem tega vremena, ko je dež in mraz in kot zima in nato popoldne že sonce in temperature do 20 in poletje je tu, naslednji dan pa spet minus in zima,
naroobe svet in resnično si želim že čim prej 1. maja, juhuhuhu, praznik dela, da se spocijem v naravi ob morju starn od vsega, ja, še kdo tako neučakano čaka svoj mir z svojo familijo, pa sploh ni važko kje je to kajne, le da dobimo mir!

Saj drugač sem čisto srečna, le mal preveč sem zaposlena zadnje čase in iztrošena do konca in res nucam praznike takoj;)).

Saj bo punce ane, se mal…

tudi jaz sem vsega tega sita, poleg tega pa sem sita tudi tega, da ko plačam položnice in kredit mi ne ostane niti za kruh…tako da bom tudi prvomajske preživela ob kalkuliranju, kako preživeti do naslednje plače

Da pribijem še en žebelj v krsto – mi smo bili enkrat za prvega maja na morju – tu v Sloveniji je zjutraj padel sneg, na morju je bilo pa mraz za crknit, bili smo ves čas v prikolici s prižgano pečico oziroma smo se vsi sosedje stiskali v enem predprostoru, da nam je bilo topleje. In vsem nam je bilo žal, da nismo vzeli raje bund namesto kopalk.

Hecam se. Letos bo zagotovo prijetnih 25 stopinj in ves teden sonce.

Iskreno ti zelim, da se ti zivljenje čim prej uredi na bolje!!! Občudujem ljudi, kot si ti, od kje vam volja, energija, jaz bi znorela, da moraš gledat na vsak dinar, pa četudi nisem bogatška, se tudi mi prebijamo, toda sreča ne tako kruto kot ti…resnično ti želim vse najbolje!!!

Mi sploh ni važno, naj pada led, karkoli, le da bom imela svoj mir in svoje ob sebi, bom pa imela cunje take in drugačne, sem tudi jaz navajena na vse,
sedaj po novem pa sploh…, tudi gretje imam;))!

Če bi se veselile velikonočnih praznikov, ne bi bile niti iztrošene niti sitne. Pa revne tudi ne.

ampak zmeraj več nas je takih 🙁 in veš kaj je najbolj smešno, da na zunaj sploh ne zgledamo revni, sej imamo stanovanje (zelo mahno), avto (sicer kripa), oblečeni kokr tok, ampak stalno to kalkuliranje in odrekanje mi ža prav jemlje energijo in voljo do življenja

no, sem mal zasmetila temo, uživaj na morju 🙂

ja ja kar sanji

za počitnice bo dež , ko mormo pa v službe pa sonce
še vsak let je blo tako Murphy

Sem napisala, da me vreme ne gane, da mi je smisel le, da bo mir in druzina na kupu in nato me res nič več ne gane, ne kje smo , ne vreme…želim le mir in praznik dela, ko se nič ne dela jaaaaaaaaaa.

Bomo pa po lužah skakal, tudi to je zelo lepo, probaj!

joj nikar ne obupuj zmeri pol mal sonce posije

mi smo bili tud na tem, pa se je kar nekak razrešil in vse porihtal
tako, da sedaj lahko kar lepo živimo

srečno , ja pa vsaj sonce za praznike a ne

Smo taki, ki na te dni delamo, na to nisi pomislila mar ne, glavno je, da si ti zoprna, mar ne???

Pa vseeno ti želim lepe velikonočne praznike, zame bodo delovni, mogoče bom imela celo delo zaradi tebe, kaj veš.

sej nisem namerava bit nič nesramna oprosti

ja upam da ti ne bo treba delat zarad nas?

Iztrošena pri meni je isto. Delam vse velikonočne prazike, razen v nedeljo in cele prvomajske praznike bom v službi. Do grla in čez sem sita te službe in na vse kriplje iščem novo.

Potem pa bodi zdrava in bo vse okej ja!

Jaz bom frej vsaj za prvi maj malo več, torej se res upravičeno veselim tega in komaj čakam in želim itak vsem, da so mal frej in ta čas preživijo skupaj z sojimi in kot sem omenila sploh ni važno kje si.

New Report

Close