Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komaj čakam….

Komaj čakam….

da bo mela naša pikica rojstni dan in bom lahk spet na veliko packala!!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS!!!!!!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sam v kakšnih rečeh jaz uživam….ampak je res…

:))))

The best in life is free

o pecivčku….pa s Škorpjonom spodi debate o hrani….madonca….me je prijelo, da bi jedla PUDING!

Madona mam želje…

:))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Nč čakat … hitro v kuhno pa gasssssssss … !

Predvsem pa : potem sama pojest komplet porcijo ….. :))

Grem jst – lepo čvekajte še naprej

Za lahko noč in lepe sanje pa bo ta glede na debato, pa tudi sicer … najprimernejša tale – po primorsko ” Neki Šutastega ” oz v originalu “Something Stupid “

Nočko

Ma sej pečeš lahko tudi brez razloga…. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

to je najmanjši problem…

Večji nastane…ko je treba vse tisto pojest….:)))))))

The best in life is free

Če je v prejšnjem stanju tista zadeva imela zvit rep in je krulila po štali…..pol pa res ni noben problem tisto požret.
:-)))

ne bo mogla sama vse popapcat..naju pokliče….korenjaka…haha

leta letijo - iščem stevardeso.....

Tut jest uživam u packajnu …. oja … full ….+

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

a polej maš pejst packaste rokice?

Vsa sem fejst packasta, rokice, usta …. lička …. vse …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ti samo spacaj. Še danes!!!!!!

Poznam enih 30 komadov, ki bi z največjim veseljem pomlatili vse, še pladenj. So namreč v šoli v naravi… 12 in 13 let stari, vedno lačni. In pravijo, da je njihova kuharica tam bolj tako-tako… s seboj prinešene sladkarije so pa že pošle!
Mimo Sprevrška pelješ, pa čez Vršič… in evo, tam lahko vso robo predaš v lačna usta! Hvaležnost bo neizmerna! Garantiram!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Ojla, sem glih mislila nate in hotela pobarat, kje si in kako je s tebo j??:-)))

Lepo!

Sedim pred računalnikom in sem kar solidno. Če odmislim vse tisto, kar me sicer daje… ker kar noče bit boljše…

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

a niso pridna usta?

Katera usta niso pridna???? Moja?????
Moja so vedno žleht!

Packa :)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hehehehehe…………….bogi otroci…………..a tolk so lačni?:))

The best in life is free

Jst?? Packa???

jeeeeeeeeeej jih boš fasal!

🙂

The best in life is free

še posebi če je ženskega spola….:)))

al za tisto ni važno?:)

The best in life is free

smo že dve na kupu:))

cmokca Marička

The best in life is free

joj..pa ne da si stara postala…hahahah

neč več packasta……..smrk

hja…ne vem kaj si ti pod pojmom “packa” predstavljaš?

The best in life is free

New Report

Close