Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka komaj čakam

komaj čakam

Zdravo, punce (in fantje) ;),

komaj čakam najino poroko!!!!!!

Fant <3 me je prejšnji vikend zaprosil in sem se zdej lotila iskanja informacij… Čisto sem zgubljena, sploh ne vem, kje začeti, ampak se pa tok veselim…….

Tisoč vprašanj, vam znam fuuuuul težit, pa kje se poročit, pa zunaj ali na kakšnem gradu, pa kakšna oblekica….., pa rože…

Tu mač…

Se kaj oglasim, komaj čakam debate s kakšnimi nevesticami tu gor. 🙂

Papa!

kdaj pa imata poroko? če bi rada veliko poroko z vsem kar “spada zraven” pa letos poleti si že prepozna, ker je treba gostišče pa glasbo pa fotografa,…rezervirat že eno leto prej, ker je že vse zasedeno

Joj, kako lepo, da si se oglasila… Ne mudi se ne toliko, ker se poročava šele kasneje. Zdej razmišljava ali kar o zimski poroki, ker se meni zdi takooooo romantična, morda pa drugo leto april, maj…

Bova videla…

No, take panike pa ni. Midva sva se začela o poroki odločat januarja in sva potem brez problema rezervirala na matičnem uradu, pa gostilno in band. Od sedmih bandov, ki sem jih kontaktirala so imeli samo eni že zasedeno takrat. Pa gre za kar priljubljen datum.

No tudi pri nas bo veselo avgusta. Bo pa še kar nekaj dela. Rezervirala sva bend in gostilno. Zdaj pa gremo dalje. Prstane že imava nagledane. Le obleka pa čevlji me skrbijo. Ne bi rada neke klasične poročne pa po možnosti v barvi šampanjca. Problem bo verjetno tudi, ker nimam manekenske postave.

poročne obleke se najdejo tudi za tiste, ki imajo konf.številko 60 tako, da kar brez skrbi. vse se najde, če ne jo daš pa po naročilu delat

New Report

Close