Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komarji, mravlje, grrrrrrr

Komarji, mravlje, grrrrrrr

Pa to ni več res!! April je šele in sploh ne smem imeti zvečer odprto okno, ker imamo v trenutko polno spalnico komarjev….

In, ker se moja nosečnost počasi bliža koncu, že itak ene 3x na noč vstanem, da grem na WC, 3x pa vstanem zato, da lovim presnete komarje po spalnici!!!

In zjutraj pridem v kuhinjo…..surprise…….mravlje imajo prvomajski pohod….)))))))))))))))

Mislim, za znoret….. Letos nas bodo pa insekti dobesedno požrli, saj ni čez “zimo” čist nč pocrkalo!!!

Lep, popikan pozdrav!

Res je ogromno insektov, tudi nas nenehno obiskujejo mravlje.
Na motorju imam pa po desetih kilometrih, vezir popolnoma umazan od razstreščenih žuželk.

Pa majski hrošči so navalili, upam da ne bo preveč škode, kot je bilo pred leti na Idrijskem.

Ja, jaz že pridno uporabljam tekočino proti tej golazni… Mislim, da še nikoli nisem tako zgodaj začela. Upam, da bo vsaj maja bolj vroče in bodo pocrkale… Ma ja, na koncu bomo mi crkal od vročine, golazen bo pa ostala!!!

insketi bodo zadnja vrsta, ki bo izumrla na tem onesnaženem planetu.
draga ajna, preden uporabljaš katerekoli insekticide, se pouči o njihovih škodljivih sestavinah in negativnih učinkih na ljudi in okolje.

---------- le vent nous portera...

New Report

Close