Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kombinacija…

kombinacija…

…delo in izlet…

in upam da bo na koncu prav lep dan… vem da bo … ja…;))))))))

upsss… dobro jutro……vsem,tud tistim ki vstajajo ko se sonce ze prevesi

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

.jaz bi izlet in delo!………..ampka tisto, ono delo, hihihi
:)) Dobro jutro!

..jutro …
skoda,ker sem na drugi strani SLO…. se pravi skor v riti…. uuppssss..

….ha ha …sicer bi lahko zdruzila “delo”…:)))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

:)))))))))))))
a nisi na izletu?

delovni izlet…z povdarkom na izlet…he he ..

pa ti …si ze naredila ocvirke…..:)))))))))))))))))

sem dobila že narete. In danes grem znova tja; na kosilo.
🙂

ko je sonce vstalo sem šla šele ajat…………….zdej pa kofe pijem…………če kdo kuha govejo juho…bi prišla na en krožnik juhce;-))))))))))))))

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

..me je povabila na kosilo…………tako;-)))

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Uf, najboljša izbira.
Ga ni čez mamino kosilo. ;-)))
Je tako? Je!
hehehe

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

preverjeno dobro;-)))

Jap.
Jaz samo upam, da se na stara leta tolko umirim, da bom lahko dala vsaj pol tega svojim otrokom, kar da moja mama meni.
Uh…
;-))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

veš kje je še to………..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč;-))

Ma ja imaš prav…..hehe
Bo že, a neeeeee?!
;-)))))

mene pa bivša tašča, hahahah

itak da bo:-))))))))

fajn………………očitno te ima rada….lepo to

hmm, rada? ..kaj te vem; bolj me vabi zaradi otrok. jaz bom itak samo na hitro pojedla in tamalo tam pustila, da bo z atijem. jaz pa bom šla malo v lajf. Ne mislim tam zijat bivšega deda.
:))

bošček je šel k mamici al kaj?????ma ne….zezam se………..exi hodi kar k meni po otročke in mi jih tudi nazaj pripelje……..dokler se ne preselimo kam drugam……

..moja bivsa tasca bi pa mene zgrizla…namest kosila..ha ha ha …
sam mam sreco…..nima zob..jaooooo…zdej sem pa nesramen…:)))))))

New Report

Close