Kombinacija Lekadol C in Daleron Cold 3
Jaz sem pred kakšnim mesecem šla kupit cold 3, ker sem bila vsa narobe. Jemala sem jih po navodilih, brez kombiniranja z drugimi zdravili.
Po njim mi je bilo blazno slabo in imela sem občutek pijanosti, v glavi se mi je vrtelo. Sta minila skoraj 2 dneva, da mi je kapnilo, da je mogoče od teh tablet. Sem jih nehala jemat in je bilo dobro.
moj mož je enkrat bil tako pameten, da je hkrati vzel predpisano dozo lekadola in predpisano dozo colda. in je bilo kar hudo se mu je vrtelo, slabo mu je bilo …
cold in lekadol sta isto zdravilo (oba sta paracetamol) torej lahko vzameš enega ALI drugega. Imata nekaj različnih stvari notri, zato ti en lahko pomaga, drugi pa ne. Ampak ne jih jemati hkrati – če si vzela lekadol, počakaj vsaj tri ure (če si vzela enega) in potem vzemi cold.
hello,
jaz sem se že parkrat uspešno pozdravila s Cold 3 daleronom, sem pa ugotovila, da sem kasneje cel teden brez glasu. Zdaj že tri leta ne uporabljam Dalerona in raje odležim zadevo. Verjamem, da je dolgoročno za moje zdravje bolje brez teh brzinskih zdravil. Če ste pametne stran od tega. V službi pa tudi ne bodo propadli brez vas (par dni)- žal je tako, da smo vsi nadomestljivi.
lp, veliko zdravja