Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kombinacije s temno modro obleko

kombinacije s temno modro obleko

Živjo,

grem na neko obletnico in nameravam obleči temno modro obleko do kolen. Zraven bi obula nude čevlje, ne vem pa kaj naj oblečem čez. Na izbiro imam črno jakno ali prav tako temno moder trenč. Kaj je boljše? Ali pa kaj čisto tretjega? Aha in še torbica – nude kot čevlji, črna ali spet kaj tretjega?

Hvala za odgovor!

Lp

Kaj pa, če nude čevlje zamenjaš za črne? Modra obleka, ostalo pa črno, po moje bi šlo!

Ja, to bi verjetno šlo, ampak mislim, da bi šli nude čevlji zelo zraven. Hvala, bom še razmislila. Še kakšno drugo mnenje?

Lp

Jaz bi zraven modre obleke imela zlate dodatke, torej kaksna verizica pa kaka urica/zapestnica, nude petke, crn plasc, in pa neko torbico cisto tretje barve, da malo pozivi 🙂 kaka oblekica pa je? Ker na kake ozke lepo pride tudi sirok pas 🙂

Drugace pa ce sta vsaj torbica in cevlji iste barve, bo super 🙂

sploh ni nujno, da dodaš nude čevlje..če imaš obleko brez detajlov, lahko obuješ tudi rdeče ali kakšne raznobarvne čevlje..in tudi ujemanje torbica-čevlji v isti barvi ni več zaželeno..to je out 🙂 za povrh pa lahko daš kakšen šal oz pašmino, če ti bo v teh dneh seveda sploh hladno 🙂

Larac in Anya, hvala za nasvete. Tudi jaz sem mislila skombinirati zraven kaj zlatega. Obleka je čisto preprosta, do kolen, pencil stil (ali kakor se temu reče, nisem prepričana), brez rokavov, raven izrez pri vratu (torej, nič dekolteja).

Ja, saj najbrž bi šlo s katerokoli barvo, ampak sem se nekako zapičila v te moje nude čevlje (ker so tudi zelo udobni, če povem po resnici). Sicer imam tudi ene živo rdeče, ampak se mi zdijo malo otročji.

Anya – če je torba in čevelj v isti barvi out – kaj misliš o nude čevljih in črni torbici?

Aja, larac, všeč mi je tvoja ideja o torbici drugačne barve. Kakšna rdeča bi šla najbrž, ali pa nekaj z vzorcem, kaj misliš?

Lp

New Report

Close