Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek komentarj oblek na Viktorjih

komentarj oblek na Viktorjih

Punce, tole je pa res zabavno!

Kaj pa je tu zabavnega?
Še to ne, da je 100 x prežvečena tema:-((

Hvala za link. Komentarji pod slikami so super.

SUPER ZA PREBRAT :))

luštna stvar

Nisem več vsak dan na MON-u, tako da nisem vedela, da je debata že bila. Slučajno sem dobila ta link in se mi je zdelo super, da si nekdo upa direktno povedati, saj to v Sloveniji ni najbolj značilno…

Hahahahahaha… To sem se nasmejala. BRAVO za komentarje…

:)))))

Huuudo!

Meeni pa tiste pajkice ne sedejo.

Gospodična Osenar pa je bila taka, kot da kandidira za naj ….. rdeče četrti v Amsterdamu.

Za Pirševo sem pa takoj rekla, da je njena obleka kot vreča za smeti.

Mi je pa bila zelo elegantna in lepa Nataša Pinoza.

podobna zadeva – ampak v angleščini

Komentarji so super, vendar v določenih primerih diametralno nasprotni od mojih. Urša Jerkič pohvaljena???

sami sebi kontrirajo – Pinozin dekolte in obleko pohvalili, prijateljico Sanje Grohar, ki je imela praktično isti model, pa spljuvali.

Tudi tukaj se vidi nekaj fotografij, komentarji so sicer manj sočni, najde se pa kaj, kar na prvem linku ni vidno…

Meni osebno pa se je zdela izredno urejena in elegantna JOLI (Jolanda Čeplak), katere ne opazim nikjer na fotografijah.
Drugače pa – nekatere so prav Haloooooooooo in Huuuuuuuuudo obupne.

lake, poglej še enkrat Natašo Pinozo, res elegantna in lepa proti prijateljici Sanje Grohar, pri kateri pol jošk štrli ven, da ne govorim, da izgledajo povešeno. Če bi to popravila bi izgledala mnogo lepša.

Bučka,
saj ne rečem, celotni vtis je pri Nataši 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljši, ampak kritizirali so pas, ki je pri obeh enak, in pa dekolte, ki je spet pri obeh enak – le da ima priajteljica od Groharjeve malo večja prsa.

tudi men je bila všeč Nataša Pinoza. Druge, predvsem misice, pa že mal neokusno vse obline ven mečejo. Le kera je bolj seksi? Men osebno nobena, ker so preveč dekadentne.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Sorry, ampak teh dveh gospodičnic pa res ne moreš primerjat. Pinoza je bila lepa in elegantna, Sanjina prijateljica pa precej daleč od tega.

Cveka, se strinjam. Daleč od tega=cheap. Tako so meni delovali vsi ti štrleči joški in vidne tangice. Res je Nataša Pinoza imela dekolte ampak res daleč od neokusnega. Saj, če bi šle na Playboy zabavo ok, ampak na Viktorje. Ma, se mi zdi, da je treba mal presodit kolk kje kože pokazat.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Men pa nikakor ne sede Urška Pirš – kako lahko komentira obleke drugih, sama se pa ne zna obleči – kakor da ne bi bilo možno kupiti modrca brez naramnic, namesto da ima prsi nekje pri pasu. Poleg nje je komentirala tudi Vlasta Ceh, ki tudi nima pojma o oblekah in frizurah, da bi bilo boljše, da bi bilo tiho o modi.

Teja Hegeduš pa brez pripomb – je bila zelo elegantna.

Nataši Pirc bi lahko podarili nagrado za najbolj korajžno žensko. Mislim, da mora imeti kar precej poguma, da se pokaže v javnosti s tako obleko.

te pa nisem vidla, imaš sliko ?

Jaz pa lahko samo komentiram Alyine celulitične nogice in to je to.
Kar se pa oblek tiče, razen Pinoze se očitno ženski del populacije ne zna obleči za takšne prireditve, ali pa imajo tako zanič stilista/stilistko. Glede na to da imamo v Sloveniji tako veliko “tako imenovanih” stilistv.

Temu pravijo štrleči joški?

Hvala bogu sem po ogledu slik takoj 100x manj zakompleksana zaradi svojih, ki jih sicer malo gravitacija daje, ampak bistveno manj kot nekatere, ki si jih lastnice tako pogumno upajo kazat!!:)))))))

New Report

Close