Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komisijska trgovina Radovljica

Komisijska trgovina Radovljica

Če je kakšna tako prijazna,naj mi prosim malo opiše stanje tamkajšnje trgovine.Sicer zahajamo Gorenjci večinoma v Medvode v Šparovčka,mogoče pa imamo pred nosom,beri v Radovljici-kar želimo kupiti(prodati)

Ste kupovale,prodajale v omenjeni trgovini,poročajte-vsaj o založenosti,pestrosti ponudbe?! HVALA

Sicer zdaj že nekaj časa nisem bila tam, lahko ti pa opišem stanje izpred cca. 3 mesecev. :))

Trgovina je ful založena, tako da so nekatere stvari že kar nažokane. Na zalogi ima vse – od igrač, vozičkov, sedežov, oblek, čevljev, … Roba je večinoma lepo ohranjena, najde se pa tudi kakšna stvar, ki ni. (tako kot povsod)
Jaz sem tam kupila prsno črpalko, kengurujčka in previjalno mizo (leseno s predali). Vedno sem prej poklicala, če ima stvar na zalogi. Lastnica je ful prijazna. Za določene artikle, ki se težko dobijo rabljeni, ima vrstni red čakajočih kupcev. Tudi jaz sem previjalno mizo “naročila” in ko je dobila takšno, ki sem jo želela, me je poklicala in sem jo prišla pogledat.
Razočarana sem bila edino nad cenami in izbiro vozičkov – marel, no ampak to je na splošno težko dobiti kaj pametnega.
Drugače so pa cene zelo ugodne.

Tule je telefonska številka, najbolje, da gospo pokličeš in njo povprašaš.
041 989 393 (ga. Alenka – priimek sem pa pozabila :))

Jaz prodajam marelo,omenjeno in slikano pod rubriko VOZIČKI Marele.
Je HAUCK(ŠPORTNI TIP VOZIČKA)z več nakloni ležišča,barva modra s kombinacijo bele-karo..-.GORENJSKA-
cena 12 000 sit

Velika izbira, dobro ohranjena oblačila, oprema, igrače… Lastnica je res zelo prijazna in se vedno potrudi po najboljših močeh. Mi smo kupili trip-trap, marelo voziček, otroško kuhinjo, nekaj oblačil, bundico. Je zelo čisto in pred kratkim urejeno še bolj pregledno in luštno (po številkah oblačil, oblačila na obešalnikih). Je pa res škoda, da nimajo nekoliko več prostora, saj je izbire veliko. Mi priporočamo, pa sem bila jaz prej vedno zadržana glede komisijskih trgovin.

Alissa, hvala za ponudbo, ampak sem marelo že pred časom nabavila v Avstriji, ker tukaj nisem nič pametnega dobila.
Upam, da ti jo bo uspelo prodati. V kom. trgovini bo po mojem kar dobrodošla, saj pravim, da je z rabljenimi marelami kar kriza.

Lep pozdrav!

Spoštovani

Opravičujem se, ker se obračam na vas s par vprašanji. Prijateljica je morala zapreti trgovino in ker mi je bila dolžna denar, mi je del tega dala v novih ovlačilih oz. KOPALKAH NAJVEČ ENODELNIH ZA OTROKE..DEČKE IN DEKLICE OD ENEGA LETA NAPREJ…
Čeprav so tu tudi kopalke za odrasle in nekaj bundic za otroke…..Vse je čisto novo…..
Ker sem trenutno v težki situaciji, po smrti otroka se borim za vsak evro, bi kopalke dale po najnižji možni ceni..Pogoj bi bil le, če bi mi lahko izdelke ali vsaj nekaj plačali takoj, sej mi grozi izklop elektrike…V upanju, da mi boste odgovorili v čimkrajšem času se vam zahvaljujem za prijaznost in hkrati se opravičujem za nadlegovanje….Prosim oglasite se mi, kakor koli se boste odločili……
Prisrčne pozdrave Lilijana

New Report

Close