Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Komna

Komna

živjo,
tisti, ki ste že bili na Komni zanima me koliko časa se hodi gor če štartaš pri slapu Savica? Je pot primerna za otroke recimo 7 letnike?

Glede trajanja poglej na hribi.net. Pot sama ni nič posebnega, mogoče celo dolgočasna, ker so večinoma serpentine. Zato pa je sama destinacija vredna truda. Tudi za 7-letnika ne bi smelo biti nič opsebnega, če je le vajen vsaj malo hoje.

Seveda je pot primerna za 7 letnike, je pa tudi res, da je dolgočasna in dolga (2,5 do 3 ure cik-cak široke poti). Predlagam, da izbereš kakšno drugo turo, kjer so razgledi in znamenitost lepše. Mi smo bili v soboto na Vodnikovi koči (štartali smo iz Rudnega polja), hodili cca. 3,5 ure do koče (najmlajša je stara 6 let), vmes malicali, opazovali svizce,… 1,5 uro imeli postanka pri koči in potem počasi nazaj. Žal je pa tusi res, da je bil to zadnji vikend v tem letu, ko je bila koča še odprta.

na svetu ni hujše poti kot je pot na komno, živa groza, traja 100 let. raje spim doma. no, par ur, točno ne vem, je pa primerna za otroke, ampak tuuuuuuuuuuuuuuga svetska, nkol več

Se kar strinjam, pa prehodim še in še hribov, Komne se pa kar izogibam. Dolgčaaaaaaas! 🙂 Pozimi še nekako gre, če ni vreme za kam drugam, v ostalih letinih časih pa ni šans, da me spraviš gor.

New Report

Close