KOMPAS Shop plača
Zdravo
Zanima me plača za delo v trgovini kompas shop. Ali so pogoji res tako neurejeni za delo??
Hvala za odgovore!
Pozdravljena,
plača sicer ni bila tako slaba, ampak glede na psihične pritiske premalo, Odpoved sem dala kar hitro. Delala sem že pri par delodajalcih, ampak nikjer nisem doživela takega odnosa, kot pri njih. Tam si samo številka, stroj… Glede na razmere, ki jih imajo prodajalci tam not, da ne govorim o urnikih, trgovina je odprta 365/66 dni v letu, seveda delaš urnik 6,5 ur dnevno nedelja sobota cel dan in pol en dan fraj…, bi lahko bili vsaj malo bolj človeški. Bog ne daj da se pogovarjaš, malo popestriš delovnik, ker roko na srce strank ni vedno.. pa bi rekla, da se lenari, ajde, ampak vsi smo bili zelo pridni, non stop nekaj delali, ko smo se pa enkrat malo pogrupirali in pogovarjali, so pa že prišle grožnje… (po moje se vse nadzuruje preko kamer). Vsega sploh ne bom pisala…
Če ni nujna ta služba prosim čim dlje stran…
lp
Točno tako. Se popolnoma strinjam z Bivšo. Če ti finančno ne teče voda v grlo samo čim dalje od njih. Urnik je katastrofa. Delaš malo zjutraj, malo popoldan ali pa celo vmesne tako da na privat življenje pozabi. Zraven vsega se ti urnik tedensko spreminja tako da za več kot dan naprej nikoli ne veš kako delaš. Pogoji so prava katastrofa. Kot budalo nadleguješ stranke z nekimi artikli na katerih ti piše akcija imajo pa enako ceno kot vedno oz. so dan pred iztekom roka uporabnosti. Take stvari ki jim naslednji dan poteče rok imaš ponavadi na blagajni in jih moraš pod silo prodati oz. konec dneva sam kupiti ker pri kompas šopu ne poznajo odpisa robe. Po normalni ceni moraš prodajati tudi uničene in nedelujoče stvari brez vsakršnega popusta. Tako da če se imate vsaj malo radi daleč daleč od njih
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.