Najdi forum

Do sedaj same dobre izkušnje s Kompasom, že skoraj 15 let (občasno). A je tale šlamparija že posledica tega, da so jih kupili Hrvati? Bo zgleda treba biti bolj previden pri njihovih aranžmajih.

Iz Ilirike se je šlamparija z enim preselila zdaj v drugo agencijo.

TURIZEM SO LJUDJE.

Sama še nisem potovala s Kompasom, sem pa slišala od drugih, da so zelo neprijazni in da sem jim samo za denar gre. V to sem se tudi sama prepričala, saj ko sem se šla za kakšen dvodnevni izlet pri njih pozanimati, sem bila vedno razočarana, saj so me na hitro odpravili pokazali katalog in če kaj nisem vedela so mi rekli, da imam vse v katalogu napisano. Zamerili so se mi. Saj če grem na kakšno agencijo je zame zelo pomembno kako je osebje prijazno do mene, saj v končni fazi od nas imajo oni zaslužek. Lepo se imejte. Vesna

Nas so tudi zajebali za Egipt in zdaj spet po treh mesecih ko sva s punco planirala it na Zakintos nama dva tedna prej sporočijo da so jim let odpovedal in da moramo leteti iz Salzburga, medtem ko pa Palma in Sonček normalno letijo. Torej en cel dan nama gre v nič pa da ne govorim o tem koliko bi bila zmatrana po 14 urnem potovanju. Katastrofa so res nikoli več s kompasom!!

New Report

Close