Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kompatibilne kartuše HP

Kompatibilne kartuše HP

Mogoče katera ve kje se da kupit kompatibilne kartuše za HP? Vedno kupujem original, ampak sem se odločla, da bom poskusla enkrat z ”neoriginal”, ker so menda prav tako vredu, cena je pa 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ugodnejša. Kartuše naj bi bile v zeleni škatli, ampak nikjer jih ne zasledim – sem že iskala po internetu, pa v Comtronu, Merkurju…

Hvala za pomoč!

Lp

včeraj sem kupila v rač. trg COMTRON barvno katrušo(ECONO) za tiskalnik HP, cena je bila 12eur,zraven sem še dobila 20 foto listov.

Neoriginalno sem kupila samo enkrat – naredila sem samo par kopij in konec. Mogoče sem imela samo smolo in je bila zasušena?!

barvica., a res? Jaz sem tudi bila tam (City park), pa niso imeli. No, bom šla še enkrat pogledat. Pa si zadovoljna s temi kartušami? Ja, tudi cena te kartuše, ki jo iščem naj bi bila 12 eurov, tako da bo kar prava.

kartuša, jaz še nisem poskusla, ampak slišala sem, da so vredu, tako da si najbrž imela smolo.

Hvala za informacije!

Lp

biro v murgle centru, oziroma na netu http://www.biro.si/si

O, full hvala vsem – super ste! Zdej bom sigurno nekje našla!

Hvala in lep pozdrav!

biro v murgle centru, oziroma na netu http://www.biro.si/si%5B/quote%5D

Tole je pa dražje, kot v trgovinah…

Ja jaz sem tudi le enkrat kupila neoriginalno kartušo in je ne mislim nikoli več. Printer sem vrgla v smeti, ker mi je total zapacala glavo printerja. In seveda ker je neoriginal kartuša mi garancija ne velja.

A ste vi kupili tisto polnilo, ko pol sam polniš kartušo? Ker s tem imam tudi jaz slabe izkušnje. Ampak jaz ne iščem tega, prav kartušo bi želela. Zdej sem se prav malo zamislila…

Ne vem sicer kaj je dražje, ampak jaz za svoj printer nikjer ne najdem cenejše (neoriginalne) kartuše kot pri njih.

Poskusi še v trgovini SVET ČRNIL v LJ. Če je notri šef, zna odlično svetovat in prodajajo obnovljene kasete!

ko kupuješ neoriginal moraš vedeti, da so razlike med kartušami.
imaš kartuše z glavo ali brez, s čipom ali brez, 3color ali vsaka barva zase in dejstvo je, da starejši ko je printer, večja verjetnost je, da je neoriginal ok.

na trgu imaš vse možne neoriginale.
nekateri jih filajo sami, nekatere so tovarniško filane. Sigurno so te najboljše.
edine z ISO standardom pa so Pelikan kartuše. Prodaja jih Domenca, Mimo vrste, Merkur, Janus …… z njimi res ne moreš falit, predvsem zato, ker na trg dajo le tiste kartuše, ki preverjeno dobro delajo.

je pa dejstvo, da so neoriginali prav tako dobri kot originali. Da slabi neoriginali mečejo slabo luč na vse neoriginale in da serviserji absolutno priporočajo samo originale zato, ker če ti prodajo oni original, je njihov zaslužek večji.

Tudi jaz sem samo enkrat kupila neoriginalno kartušo (za ČB laserski tiskalnik). Nikoli več! Kakovost tiskanja neprimerljiva, novo pa je bilo treba, preden si rekel keks.

Od takrat prisegam na originalne, ki trajajo in trajajo, celo takrat ko tiskanje ni več idealno črno, jo imaš lahko še dolgo in je čisto zadovoljivo. Če bi na koncu vse seštel, se raznih pocarij preprosto ne izplača kupovati.

Imam zelo slabo izkušnjo z 123kartuse.si
Ne rešujejo reklamacij, poslali so mi neuporabno kartušo, na maile se ne odzivajo, po telefonu obljubljajo, zgodi se pa nič. Poslal sem jim pokvarjeno kartušo nazaj, od takrat pa spet molk z njihove strani. To se vleče že 6 tednov pa ne vem kam naj jih prijavim…
Od te izkušnje sem se naučil da nabavljam samo še originale.

Se strinjam z osebo pcerne zgoraj glede 123kartuše.si
Kupil dve neoriginalni kartuši za Canon. Nobene od kartuš mi tiskalnik ni prepoznal. Ko sem jim preko maila pisal za napako ni bilo odziva. Ker grem dostikrat mimo Slovenj Gradca, kjer imajo trgovino, sem se pri njih oglasil raje osebno. Dobil zamenjavo obeh kartuš, ki mi jih tiskalnik prepozna, vendar pa jo prepozna kot prazno. Na srečo tiskalnik dela, vendar ni možno spremljati porabo oz. stanje barv.

Svetujem izogib te trgovine.

na trgu je ogromno izdelovalcev kompatibilnih kartuš in nekateri izmed njih ponujajo tudi garancijo. V naši spletni trgovini hhtp://www.sloprint.si ponujamo garancijo na vse izdelke.

lep pozdrav,
ekipa sloprint.si

New Report

Close