Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Komu je ona sploh simpatična

Komu je ona sploh simpatična

Jaz o njej nimam slabega mnenja.
[/quote]
o sebi nimaš, pa bi bilo dobro……………………

No ja, od vseh dosedanjih slovenskih misic je edina obstala in ostala dejavna in delovna tudi za preživetje na sceni. Je znala ržin, iztržit in vnovčit svojo prepoznavnost, to počne uspešno še danes.

Meni se je edinole zamerila takrat, ko je vehamentno trdila, da si nikoli ni povečala prsi, pa jo je v eni oddaji tako lepo razkrinkal Domen Kumer, ko ga je na grd način pred javnostjo in ekrani “zbodla”, da si je dal popraviti nos, – pa ji je on takoj nazaj vrnil z nakazovanjem “podpolcanja mlečnega profila”; da ona si je pa pri takrat popularnemu hrvaškemu joškodohterju povečala prsi… Pa je dobila javno nazaj potrditev.

Kaj je ukradla sošolki? In kako se je to končalo? Ali je v kazenski evidenci?

Pa saj nas je zastopala na Evroviziji!

Nekaj je res bilo govora, da je nekaj ukradla sošolki, prijateljici. Ne spomnim se več, kaj.
Ona da je bila na Evroviziji?? Se ne spomnim.

Izvoli:
https://www.youtube.com/watch?v=3L5OicTcRjk

Meni ni simpatična.

Pa saj je že dolgo nazaj posnnela nekaj pesmi, v katerih je bila napravljena kot domina…

Poznavalcem BDSM-ja je njena usmerjenost precej jasna….

Kakšna kazenska evidenca???? Golazen, ki nam vodi državo obsojena zaradi mnogih kaznivih dejanj gre direktno iz zapora nazaj v parlament. Pa saj imamo kot edina država na svetu same obsojence, ki nam vladajo pa se noben ne pritožuje ker smo ovce. Kaj bo ena missica lepo vas prosim. Vzela je nek denar v šoli in ko je postala miss so vse podrobnosti mediji objavili, za kar se je potem tudi opravičila. Njen nastop, ko govori je grob, nobene ženske ni v njej. Je pa iznajdljiva in se stalno rine naprej.

Mene moti, da skrbi za to, da je ves čas v nekih novicah, pa reklame za Dormeo, ki se nenehno vrtijo. To napadanje z njo mi gre na živce. Nekje sem prebrala, da moraš plačati, če hočeš, da te kot osebo oglašujejo. Malo poguglaš novice in evo spet članek o njej, vsak teden.
Njeno stalno ponavljanje mi je zoprno in ona kot oseba mi je antipatična.

Kakšna kazenska evidenca???? Golazen, ki nam vodi državo obsojena zaradi mnogih kaznivih dejanj gre direktno iz zapora nazaj v parlament. Pa saj imamo kot edina država na svetu same obsojence, ki nam vladajo pa se noben ne pritožuje ker smo ovce. Kaj bo ena missica lepo vas prosim. Vzela je nek denar v šoli in ko je postala miss so vse podrobnosti mediji objavili, za kar se je potem tudi opravičila. Njen nastop, ko govori je grob, nobene ženske ni v njej. Je pa iznajdljiva in se stalno rine naprej.
[/quote]

Mislim, da ni vzela denar, ampak bančno kartico svoji sošolki!
Ko so jo razkrinkali, se je opravičila in posula s pepelom.
Ampak ljudje ne pozabljajo.
Ko je govora o njej, se vedno spomnim na to!

To kar je storila je zelo grdo!
Kje je imela vest? Da ji kaj takega sploh pride na misel?
Ne poznam takega primera, da bi katera to naredila sošolki!
Grdo. Zelo grdo!

Me mika, da bi napisala en pregovor, pa ga ne bom.
Ampak v tem primeru, se izkaže kot zelo resničen.

ona ni samo njega zbadala pred javnostjo na Tv. ona je zbadala tudi druge.
je naduta. vzvišena. arogantna. polna sama sebe.
potem pa jokca, kako je grdo, ker sošolka ni povabila njeno hčerko na rojstni dan.
le zakaj? le zakaj?
trd pristanek, a ne?

Da je bila ona miss grejo vse zasluge, pokojnemu direktorju krke. Bila je njegova ljubica, dobivala sta se vecinoma na gradu Otoces. On je takrat placal Gerzini, da je ona zmaga. Rad se je s tem pohvalil.

Draga zenska vprasaj se kaksen karakter imas pravzaprav ti sama. Spravljas se na osebo, ki je osebno ne poznas. Tvoj besednjak je nagravzen, da smrdi do neba. Me pa zanima kaj si ti v svojem zivljenju naredila tako velikega, da lahko pljuvas in ponizujes druge? Ti dam en zelo dober nasvet, najdi si psihiatra in si uredi lastno zivljenje, bos imela veliko za spucat in se ne bos imela casa ukvarjat z ljudmi, ki jih niti priblizno ne poznas. Punca je kljub tezkim preizkusnjam ostala pozitivna in nasmejana. Taksna ona je. Ti pa mrzis vse okoli sebe in ti gredo na zivce.

Zrelo za tozbo.

Ne vem zakaj morate vedno tako grdo govoriti o nekomu ki vam ni všeč. Tudi meni ni najbolj simpatična, pa zato ker imam 5 minut časa, pač ne bom grdo govorila o nekom drugem. Najprej pometite pred svojim pragom, šele nato sodite o kom drugem. Sram naj vas bo! Koliko škodoželjnosti sploh premorete!?!
Ženska dela in je uspešna.! Ko bi lahko za koga od vas rekli kaj takega! Sram naj vas bo, da vedno nekaj komentirate v negativnem smislu! Mogoče če bi kdaj dali kaj pozitivnega od sebe, bi se tudi vam v življenju kaj pozitivnega zgodilo! Sram naj vas bo še enkrat!

Jaz vem samo, da mi ni ok, ko sem prebrala, da je sošolki ukradla denar.
Ni tako fajna kot se dela, da je.

meni je Rebeka super nimam nič proti njej
sem tudi fan njen pa dobra in sexy je

Zgleda kot tranzvestit.
Moska faca.
Grdo.
Ze z licili grozna kaj sele brez
Edini v sloveniji za pogledat med znanimi sta nina puslar in tanja zagar medtem ko je tanja zagar zgolj v obraz od vrata dol pa nikakvo-pujsa pepa

Da je bila ona takrat mis, grejo zasluge bivšemu solastniku Lisce, g.Poloviču. Lisca je bila sponzor tekmovanja, on je imel prste vmes; njen brat David je bil poročen s Polovičevo hčerjo.

Drugače sem pa sokrajanka, Rebeka je bila že kot osnovnošolsko dekle nekaj posebnega, lepe poteze, lep obraz, da o postavi ne govorim. Starši njeni so tako preprosti, da bolj preprostih ljudi ne vidiš.

Ne vem sicer o ideji za pevko, vem edino to, da pri osnovnošolskem zboru ni bila izbrana med naše vrste.

Z nastopi v domačem kraju ona funkcionira popolnoma drugače, kot drugje na sceni. Še bolj preprosto, sproščeno; skratka, vse “sproba”.

Je pa iznajdljiva, jaz ji privoščim-od doma ni moglo biti dote, ker so starši povprečni. Za vse se je znajdla sama. Kapo dol, Rebeka

Kera babja fovšarija….. Uboge ste res, da tako pljuvate po ženski ki je uspešna in močna osebnost! Važno da ste ve zelo simpatične ane?

No, da vam jaz odgovorim, zakaj se je znašla Rebeka v dormeo reklami.. V top Shopu, ki ima pod okriljem tudi dormeo, je tam direktorica prodaje njena najboljša kolegica. Ker je Rebeka znana, so jo izkoristili za dobro reklamo. Seveda pa, ker je tam kolegica direktorica, ji je zrihtal zelo dobro plačilo. To je vsa resnica. Proti Rebeki sicer nimam nič, je ne poznam.

Nikol ampak res nikoli ne komentiram nikjer. Ampak mimo tega pa ne morem. Pa kje mi zivimo? Da na spletu zapravljamo cas, da pljuvamo nekoga k nam gre na zivce?
Ljudje bozji, zenska bozja, ti ki si spisala temo, dej mal se zazri v svoje zivljenje. A te moti ona kot oseba, al njen uspeh, ker kokrkoli se zenska znajde. Jaz pravzaprav mislim, da gre za skrito zavidanje, lej njej gre men pa ne.
Nehajte se ukvarjat z drugimi, mal se dejste s seboj. Pa bo svet lepsi.
Men osebno ni simpaticna soloh, je pa ziv dokaz da se z vztrajnostjo da marsikaj.

Po celi pridigi o pljuvanju, zavidanju in lepšem svetu seveda moraš dodati, da tudi tebi ni simpatična sploh…

New Report

Close