Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek komu se meša?

komu se meša?

https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/sp-siska-tivoli-s-stroski-stanovanje_6302961/

33kv, 900e. Ja, s stroški,…ampak….900! za garsonjero mi ne dajo 200e mesećno kredita, pa naj plačam 900?
ok, izbira, boste rekli…pa vseeno

Pojdi za redovnico, boš imela v samostanu sobico in boš preskrbljena, brez slehernih stroškov!

900 evrov za tole temačno in vlažno luknjo. Ta bi rad zaslužil enako kot zasluži čez poletje z aribnbn

Mogoče jo prodaja za 900 €. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz plačujem 200 eur + stroške (pod 100 eur) za 30 kvadratno 1SS in to v Lj. Tako da se da nati tudi poceni flet v Lj.
Pa verjetno bi cene stanovanj kaj hitro padle, če se ne bi vsakič našel kak papek, ki je pripravljen odštet ful za eno malo luknjo.

Ti je že eden predlagal, pojdi za nuno. Imaš vse zastonj, hrano, posteljo, se*s, . . .

Ja, s polno r.tjo je lahko s.ati, a ne? Me zanima, če bi enako pisal/a, če bi bila v enaki situaciji, kot avtorica posta….

Kakšni poizkusi odiranja, res….upam, da nihče ne plačuje toliko za taka “prebivališča” (žal so včasih narekovaji res potrebni), kot zadnje dni videvam, kar prilepite. To pa so svinjarije.
In za vse tiste, ki pravijo: ja saj ti ni treba – seveda ne, prav pa je, da se na javnem forumu pogovarjamo tudi o tem. Čimveč takih traparij odkrit.

New Report

Close