Najdi forum

Splash Forum Politični čvek komu se torej gre

komu se torej gre

Ajoj, a ne moreš brez cinizma, kaj. Saj ne rečem, če si gebelsov somišljenik potem ni čudno da se sramuješ.

Ja, ja, najlažje je druge obtoževati sebe pa ne videti. Prvo počisti pred svojim pragom potem pa me obdolžuj. Če ti ni jasno kaj sem ti napisal pa preberi svoje odgovore nam.

boss, a mi lahko z besedo ali dvema pojasniš, kako, da ni tvoj ljubljeni vsemogočni JJ uspel s Hrvati doseči dogovor oz. uveljaviti slovenske nacionalne interese? Pa prosim ne začni zdaj s tem, da je kriva rdeča banda, ki je vse zasrala.

majhen namig: kje je že bil JJ, ko se je pod mizo in za gotovino (ki je ni nikjer več) prodajalo Hrvatom slovensko orožje?

boss, a mi lahko z besedo ali dvema pojasniš, kako, da ni tvoj ljubljeni vsemogočni JJ uspel s Hrvati doseči dogovor oz. uveljaviti slovenske nacionalne interese? Pa prosim ne začni zdaj s tem, da je kriva rdeča banda, ki je vse zasrala.

majhen namig: kje je že bil JJ, ko se je pod mizo in za gotovino (ki je ni nikjer več) prodajalo Hrvatom slovensko orožje?[/quote]

Začetek je bil z dogovorom na Bledu. Ustanovljena komisija je začela z delom in verjamem da bi v novem mandatu dosegli to zakaj sta bili ustanovljeni. Žal se volitve na Hrvaškem in v Sloveniji tako križajo, da ostane mogoče leto časa ko lahko vlade delajo normalno.

Pa še en namig tebi. Če vsi veste da je trgoval z orožjem in denar nato ukradel zakaj ga potem nihče ne obtoži. Nobeden nima nobenih dokazov o tem. Lažete da kar smrdi. Meni pa praviš, da naj ne vlečem rdeče bande sama pa si še slabša z nikoli dokazanimi obtožbami.

New Report

Close