komu se torej gre
boss, a mi lahko z besedo ali dvema pojasniš, kako, da ni tvoj ljubljeni vsemogočni JJ uspel s Hrvati doseči dogovor oz. uveljaviti slovenske nacionalne interese? Pa prosim ne začni zdaj s tem, da je kriva rdeča banda, ki je vse zasrala.
majhen namig: kje je že bil JJ, ko se je pod mizo in za gotovino (ki je ni nikjer več) prodajalo Hrvatom slovensko orožje?
boss, a mi lahko z besedo ali dvema pojasniš, kako, da ni tvoj ljubljeni vsemogočni JJ uspel s Hrvati doseči dogovor oz. uveljaviti slovenske nacionalne interese? Pa prosim ne začni zdaj s tem, da je kriva rdeča banda, ki je vse zasrala.
majhen namig: kje je že bil JJ, ko se je pod mizo in za gotovino (ki je ni nikjer več) prodajalo Hrvatom slovensko orožje?[/quote]
Začetek je bil z dogovorom na Bledu. Ustanovljena komisija je začela z delom in verjamem da bi v novem mandatu dosegli to zakaj sta bili ustanovljeni. Žal se volitve na Hrvaškem in v Sloveniji tako križajo, da ostane mogoče leto časa ko lahko vlade delajo normalno.
Pa še en namig tebi. Če vsi veste da je trgoval z orožjem in denar nato ukradel zakaj ga potem nihče ne obtoži. Nobeden nima nobenih dokazov o tem. Lažete da kar smrdi. Meni pa praviš, da naj ne vlečem rdeče bande sama pa si še slabša z nikoli dokazanimi obtožbami.