Najdi forum

Splash Forum Politični čvek KOMUNISTIČNA PARTIJA

KOMUNISTIČNA PARTIJA

Mene pa zanima,če kdo ve ali bo 22.9. kandidirala na volitvah tudi stranka Komunistične partije?

Namreč le v času Komunistične partije je bil delavec nekaj vreden,dobila so se delavna mesta,v družbi je bil prisoten nek korekten odnos do človeka…Danes v času današnje vlade pa poročajo samo še o propadu tovarn zaradi tatvin direktorjev,tajkunih,skratka kradejo vsi in povsod.Vse več je revnih in seveda zelo bogatih.No kako gledate na bodočnost?Se bo življenski standard kaj izboljšal ali se bo še slabšal,kot do sedaj?

POZOR: ne nasedat tej provokaciji!!!

Njegova želja je izključno ta, da se zopet (1000-ič) razpišemo, skregamo, stepemo… kaj je bilo dobrega oz. slabega takrat.

Milimeter k spravi lahko naredimo s tem, da IGNORIRAMO tale post. Jaz ga bom.

Mmm očitno si ti zatiskaš oči pred realnimi dejstvi.Kaka provokacija neki brihtnež.Odprl sem samo debato.

Zanimivo, da so tajkuni predvsem ljudje iz vrst nekdanje Partije (ali današnje SD).

Če hočeš ignorirati imaš vso pravico. Hecno, zakaj se sploh oglašaš na neko zadevo, ki jo že v začetku ignoriraš.

Kaj torej pomeni ta POZOR!!!!!!!!! A ni to oglašanje na določeno temo.

Pa saj ti ne moreš razumeti.

Provokacija za bedake in konkretna debata za prosto misleče!
Če na volitvah lahko kandidira stranka s krščanskim predznakom, lahko kandidirajo tudi komunisti, ljubitelji črvov itd.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz in benaflek bova sigurno volila komuniste,ti so pravi za nas!

Seveda. Njihove ideje so še najbližje Kristusovem nauku.

Nevem, pa tudi programa ne poznam. Bi bilo pa v redu, če bi kandidirala, kajti tako bi končno imeli opravka s pravimi komunisti in ne več s komunisti, ki so se lepo potuhnili v raznoraznih ldsih, sdsih itn. kjer zahrbtno in blamirano mešajo politične spletke.

Le kaj bo Frančišek dodal na to?:-)

Seveda. Njihove ideje so še najbližje Kristusovem nauku.[/quote]

Saj veš kaj pravijo, Kristus je bil prvi komunist na svetu.
Žalostno pa je , da je človek uničil na papirju napisane dobre ideje. In če si še sposodim te besede, kaj čmo takšni smo.

Je zdaj vsaj jasno zakaj so mu “temelji” cerkve pomagali na križ.

KP ni zaslediti, mogoče se bo PRABABI odtrgala od vrta, pustila tam paradižnik in slive dozoreti in nam “poslala” kakšen link.

NorTON, ZDRAVO!

Ti je dolgčas??? Meni ni nič! Imam veliko dela! Ja, sem se utrgala, pa še semkaj pokukala, kaj počnete.:-))) Pravkar, nekaj položnic plačala.

Ja, ja, sem se odtrgala od vrta, je že vroče. Tudi link boš dobil, če bo sreča????? :-)))))))))))))))))

Dost je!!!!!! Na kratko!

“nič na kratko”,
mene zanima novodobna KPS.

Na kratko!:-))

Odgovcor imaš v “Dnevnih novicah”

Sem šla prebrat zgornje poste, madonca, kar nekaj kandidatov bi bilo.
Škoda, da sem že prestara.:-)))

Veliko ljudi zanima kakšna bo nova,prenovljena,sodobna Komunistična partija brez starih Yugo vzorcev.

Pred kratkim je bil na tujem programu History dokumentarec o pojavu, vzponu in propadu komunizma v prejšnjem stoletju. Med drugim je bilo rečeno, da je imel komunizem le eno usodno napako, da je temeljil na predpostavki, da so ljudje pošteni in dobri …

Živela partija!

Sej večina je bila poštena in dobra, sam izbranci iz foruma21 so pa mislili da so nadljudje in da to za njih ne velja…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Sej večina je bila poštena in dobra, sam izbranci iz foruma21 so pa mislili da so nadljudje in da to za njih ne velja…[/quote]

Na žalost poštenih in dobrih so slabi povsod, po vseh strankah, med pripadniki vseh ver, v vseh poklicih, po vseh službah … , pri nas in po širnem svetu. Vprašanje je le, kdaj in če bo dobro prevladalo nad zlim.

S tem se pa strinjam, pa še nekaj bi dodal: Vsak naj skrbi zase in za svoje dobro, bo imel celo živleje kej devat!?

hehehe, kar začni pa to hitro, ker ti bo drugače zmankal cajta.

No zej sm pr`šo domo…sm si en sprehod prvošo. ninej a te kej muči da morš za drugiga devat pol ti pa cejta za sebe zminka!?
Js mam cejta dojst za sebe in za familijo…še posebej za ženo!
Grem zej poskrbet za sebe in za njo, cejta si pa vzemem kejker ga nucam….nism škrt…

New Report

Close