Najdi forum

Splash Forum Politični čvek KOMUNISTIČNA SLOVENIJA

KOMUNISTIČNA SLOVENIJA

Oz. zakaj je JJ izgubil? Razlog je relativno preprost. Najprej se je treba vprašati zakaj je pred 4 leti sploh dobil. Dobil je zaradi mobilizacije cerkvenih inštitucij in sodelavcev zaradi prilike, ki se je pojavila v skladu z denacionalizacijo. Se pravi: Janša je zrasel s cerkvenim denarjem. Kaj pa komunisti? Oni niso nikoli sestopili iz oblasti (v čemer se s teboj celo strinjam) in v časih 15 letne vladavine so si uspešno postavili oz. “sprivatizirali” kompletno državno gospodarstvo ter tja postavili ljudi o katerih JJ tako rad govori: taikune. Ti taikuni v 4 letih niso zapustili gospodarstva, celo obratno – pot do bogatenja jim je bila tako prosta kot prej niti slučajno ne, kajti JJ jih enostavnin ni poznal medtem, ko komunisti jih niso mogli nadzorovati, ker preprosto niso vladali. No, pa tudi JJ je imel z njimi račune ampak je žal ugotovil šele po 3 letih, da to niso njegovi… Zaradi tega ga tudi vsa ta 3 leta niso pretirano skrbeli. Odgovor po katerem sprašuješ pa tiči na koncu: JJ se je hotel polastiti zadnje leto tudi tega denarja. Ampak ta denar je bil v lasti levice oz. kot ti praviš komunistov (nenavsezadnje je termin isti) in tu se je zgodil “kreš”. Taikuni so se mu uprli, s taikuni pa je potegnila tudi inteligenca, ki je še pravočasno opazila grabežljivost JJa. JJ je v svojem mandatu kar veliko počistil, sedaj pa bo levica počistila JJa.

Žal pa bodo posledice neugodne. Povečalo se bo število brezposelnih, zmanjšale se bodo plače (razen v javni upravi), delo bo postalo dražje, konkurenčnost bo spodila zdrava podjetja v cenejše države, padla bo kvaliteta šolstva, zdravstva in ostalih storitev javne uprave, razmak med revnimi in bogatimi se bo drastično povečal. Za vse to pa je do sedaj še vedno poskrbela levica!

BI tudi ti rad kupil nekaj za nekaj 100 000 evrov in prodal za nekaj deset miljončkov evrov? 🙂

Študentka, več kot očitno je in zgleda moramo pogledati resnici v oči: Mi nismo razvita evropska država.

Imeli smo minimalno šanso, zdaj še te ne več.[/quote]

žou sarah5 an:( prou žalostna sem da je laž zmagala nad resnico…sam a ni na koncu zgodbe ponavadi tko da zmagajo “pravični”…upam da bo enkrat dobr konc za ns, ki nam je pomembno v kašni državi živimo!

A to pomeni : ker nisem volil nekoč najbolj zagrizenega komunista , sem sedaj sam komunist ???????
No bo že držalo !!!!! spreobrnjenci že vedo kaj je za mene najbolje !!!!

A to pomeni : ker nisem volil nekoč najbolj zagrizenega komunista , sem sedaj sam komunist ???????
No bo že držalo !!!!! spreobrnjenci že vedo kaj je za mene najbolje !!!![/quote]

Jon, manjka samo še prababi. Verjetno ustvarja koncept, zvečer se bo razpisala.

Če ti tega nebi naredil si ali cigan ali debil – ampak predvidevam, da si normalen in zdrav Slovenec…

No bo že držalo !!!!! spreobrnjenci že vedo kaj je za mene najbolje !!!![/quote]

Jon, manjka samo še prababi. Verjetno ustvarja koncept, zvečer se bo razpisala.[/quote]

A prababi manjka ali ne se ravno ne obremenjujem , pa tudi kaj se bo razpisala je njena stvar , si pač po svoje tolmači na kar ima vso pravico!!!
Zanimivo je da smo vsi tisti ki nismo volili ljubljenega vodje sedaj komunisti ( sam sem volil DESUS ) da pa je sam bil najbolj zagrizen komunist ko je bil komunizem na oblasti ste pa vsi kar bozabili !!!!

A DEJTE NO, A SEDAJ PA BOMO IMELI ŠE ORANŽNO REVOLUCIJO?

Ampak jaz ne bom sledeči predsednik vlade. V tem je srž problema. Ptiček Kos pa seveda nič – kot že tolikokrat prej, ko preprečuje desnim korupcijo, levim pa jo dopušča.

Celo Venezuela je bila dovolj pametna, da je ustavila svojega megalomanskega predsednika…

Ja in Blair se bo moral pod nosom obrisati za mesto predsednika Evrope, ker bodo vsi želeli Pahorja in/ali Golubiča za to mesto?

Za vsakim uspešnim moškim stoji ženska.

Hillary je uspelo, ni vrag, da ne bi nekega dne kakšni izjemno pametni uspelo tudi tebe spraviti do predsednika vlade. Je pa res, da na tako pametno, kakor je pametna Hillary, ne naletiš na vsakem koraku. Moj nasvet je, da trnek vržeš med pravnicami. Tudi žena bodočega ameriškega predsednika je pravnica.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

>In hvala vsem, brezplačnikov ne bo več..
Seveda ne, ker hoče brat Šrot svoj denar, ki ga investira v medije! Zastonj je tiskal samo špekulacije, kako bodo ljudje dodatno plačevali za premalo plačana Jazbinškova stanovanja.

posledice komunizma bo Slovenija čutila še 40 let, moče še več.
te posledice čutijo vse države v katerih je prišlo do sprememb “političnih diktatur” v demokracijo.

možno je, da tudi mi potrebujemo liderje komunističnega formata, saj sta oba vodilna stara komunista. Tovariša Pahor in Janša.

Tudi Blairova žena je pravnica. 🙂

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Na žalost so si levi pri nas prilastili boj proti okupatorju. Zato pa imamo tako kot pač imamo.

Ej, študentka, ti pa nisi s FDV in okolice? Si premalo leva, da bi bila. 🙂

Žogca, SLS so spravili v parlament ŽUPANI, teh pa SMS nikoli ni imela, če me spomin ne vara.

potrebuješ morda robčke???

komunistov že dolgo ni več, nehajte s preživetim!

me pa zanima, kakšni ljudje volijo JJ???ne stranke, ampak prav njegovo visočanstvo!:)))

me pa zanima, kakšni ljudje volijo JJ???ne stranke, ampak prav njegovo visočanstvo!:)))[/quote]

Naštej mi vsaj dva ex-komunista, ki sta javno izjavila, da nista več komunista!

me pa zanima, kakšni ljudje volijo JJ???ne stranke, ampak prav njegovo visočanstvo!:)))[/quote]

Naštej mi vsaj dva ex-komunista, ki sta javno izjavila, da nista več komunista![/quote]

hja prav zares, za nekatere bodo še njihovi vnuki komunisti, ma dajte nehat lepo prosim, pozabite na bivši sistem in se nehajte izgovarjati nanj, napake mora vsaka vlada plačat, pa naj bo leva ali desna!

komunist je komunist in res je pri vnukih je verjetnost, da bo prešel komunistični duh v normalne sfere.

kakršna koli vlada bo, bo s komunističnim vladarjem, ki je samo za “popišat”.

ja veš da res, ja pol je pa edini ki ni bil komunist popušil na celi črti!.)

in sedaj nimaš več prav nobene izjeme, ni desnih ni levih, ampak kaj so potem…..???

ja hm kaj nj rečem sm na fdvjeu ja:) pa sj po eni strani sploh ni nobene panike sam to je mogoče občasno malo moteče da je večina na temu faxu strogo rdeča in morš na kšni predavanjih pač kšno stvar tud pojest:)

Na FDV lahko padeš samo po stopnicah.

Faks za lenuhe.

New Report

Close