konc zakona
Tudi meni ni mar za poroko.
Želel sem dati primerjavo med odnosom in samskim življenjem. Poroka je le simboličen pomen.[/quote]
Aha, sem razumela, da si kot PUma, ki se zgraža nad koruzništvom.
Kaj pa vem, fajn je imet partnerja, razmerje, če je to kvalitetno (brez siljenja v poroko). To je moje mnenje, ki velja zame.
Verjamem pa, da določeni ljudje preprosto ne želijo biti v vezi. Težko je oceniti ali je nekdo samski, ker ne najde ai zato, ker noče.
Ali pa, da dedci niso tako vredu, kot so prepričani, da so?
Nenazadnje, tudi na spletnih portalih visi precej več dedcev, kot žensk. Ženske so bistveno manj zagrete za parčkanje, obstaja nesorazmerje.[/quote]
Mislim, da jih tam visi več, ker si bolj želijo bit z nekom, kot ženske. ženske vedno bolj postajamo samozadostne. Če bo še zakon o oploditvi samskih žensk z biomedicinsko pomočjo uspel, potem … No ja za kakšen seks bomo še, ampak potem marš moški domov 🙂 Jaz se s tem absolutno ne strinjam s tem kar sem napisala, to je bolj tak sarkastični zapis.
Nikakor ne oporekam tvoji misli, da je zate boljše koruzništvo. Moje mnenje pa je, da si na ta način na moderen način pustiš svobodno pot, ker nisi čisto 100% prepričan, da je to to. Nekateri na ta način dobro funkcionirajo. Meni se zdi življenje brez poroke, sploh, če nimaš otrok, kot večno odhajanje na zmenke (kot najstniki). Nezrelo, ampak to je samo moje mnenje, ki ga ne vsiljujem nikomur.[/quote]
Želim ti, da se čim prej poročiš in da boš srečna :).
Tako kot je tebi koruzništvo nezrelo, je meni poroka mimo. Samo vseeno ne obsojam ljudi vsega mogoče, ker se poročijo. Enim vem, da ogromno pomeni, da imajo veliko ohcet, drugim, da naredijo v ožjem krogu, tretjim, da so v središču pozornosti v poročni obleki. Stvar okusa. Če meni ne paše poroka, vseeno razumem, da si to nekateri ljudje neizmerno željo.
Tako, da razmisli zakaj ti tako obsojaš koruznike. Malce pobrskaj po sebi.
In, če nisi poročen, lahko k sosedi skočiš po frišne gate, ker ti prstan ni ovira, a ne?
Ker drugače pa prstan prepreči skok čez plot k sosedi :).
Nikakor ne oporekam tvoji misli, da je zate boljše koruzništvo. Moje mnenje pa je, da si na ta način na moderen način pustiš svobodno pot, ker nisi čisto 100% prepričan, da je to to. Nekateri na ta način dobro funkcionirajo. Meni se zdi življenje brez poroke, sploh, če nimaš otrok, kot večno odhajanje na zmenke (kot najstniki). Nezrelo, ampak to je samo moje mnenje, ki ga ne vsiljujem nikomur.[/quote]
Želim ti, da se čim prej poročiš in da boš srečna :).
Tako kot je tebi koruzništvo nezrelo, je meni poroka mimo. Samo vseeno ne obsojam ljudi vsega mogoče, ker se poročijo. Enim vem, da ogromno pomeni, da imajo veliko ohcet, drugim, da naredijo v ožjem krogu, tretjim, da so v središču pozornosti v poročni obleki. Stvar okusa. Če meni ne paše poroka, vseeno razumem, da si to nekateri ljudje neizmerno željo.
Tako, da razmisli zakaj ti tako obsojaš koruznike. Malce pobrskaj po sebi.[/quote]
Kje si prebrala, da obsojam, saj sem večkrat poudarila, da je to moje mnenje in razmišljanje? Morda pa moraš ti pobrskat po sebi, ker te je to tako vznemirilo, da nisi dobro prebrala, kaj piše Puma, kaj jaz, kaj Robi…
Prebrala sem tole:
Moje mnenje pa je, da si na ta način na moderen način pustiš svobodno pot, ker nisi čisto 100% prepričan, da je to to. Nekateri na ta način dobro funkcionirajo. Meni se zdi življenje brez poroke, sploh, če nimaš otrok, kot večno odhajanje na zmenke (kot najstniki). Nezrelo, ampak to je samo moje mnenje, ki ga ne vsiljujem nikomur.
V tem vidim kup predsodkov. Res je tvoje mnenje, res so tvoji predsodki.
Jaz pa vem, da poročeni ravno tako varajo kot koruniki, da prstan tega ne prepreči. Toliko o zrelosti in nezrelosti poročenih in koruznikov.
A ene še vedno resno mislite, da boste dedca privezale nase, če se poročite?
Da potem ne bo seksal drugje? Bo bolj ziher, da mu daste kako ključavnico na oneta gor.
In, če nisi poročen, lahko k sosedi skočiš po frišne gate, ker ti prstan ni ovira, a ne?
Ker drugače pa prstan prepreči skok čez plot k sosedi :).[/quote]
Za sosede je značilno, da moškemu gate dol vlečejo, ne obratno. Čiste pa tudi morajo bit. Kako naj gre dedc k sosedi, če nima frišnih gat, ker mu jih žena zaradi športanja ni utegnila oprat?
Poroka je za tiste, ki ne zaupajo dovolj predvsem partnerju pa tudi sebi. V bistvu gre za nekakšen certifikat o lastništvu.
Ker drugače pa prstan prepreči skok čez plot k sosedi :).[/quote]
Za sosede je značilno, da moškemu gate dol vlečejo, ne obratno. Čiste pa tudi morajo bit. Kako naj gre dedc k sosedi, če nima frišnih gat, ker mu jih žena zaradi športanja ni utegnila oprat?[/quote]
torej če moški nima doma žene ali koruznice, še k sosedi ne more skočit, ker nima čistih gat, usranih pa soseda ne bo vlekla dol.
tale ženska in puma sta pa glih za skup. predlagam monovsko poroko. spečem torto gratis.
Tudi meni ni mar za poroko.
Želel sem dati primerjavo med odnosom in samskim življenjem. Poroka je le simboličen pomen.[/quote]
Aha, sem razumela, da si kot PUma, ki se zgraža nad koruzništvom.
Kaj pa vem, fajn je imet partnerja, razmerje, če je to kvalitetno (brez siljenja v poroko). To je moje mnenje, ki velja zame.
Verjamem pa, da določeni ljudje preprosto ne želijo biti v vezi. Težko je oceniti ali je nekdo samski, ker ne najde ai zato, ker noče.[/quote]
Ti pa res ne znaš brat očitno. Jaz se ne zgražam nad koruzništvom, samo cinično sem pripomnil mnenje o tem. Pač oblika zveze za neodrasle ljudi ki bi ob nesoglasju hitro radi odšli iz zveze, brez nekih kolobocij. In taki smo danes ljudje tudi po naravi. Brez truda bi radi imeli vse.
Za tebe mogoče že, eni pač imam pogum se poročit z nekom in posledično tudi stopiti na skupno pot in vložiti v odnos vse kar lahko. Moški ki ženske ne poroči je moški brez ponosa in časti, ampak saj živimo v svetu brez ponosa in časti zato je vseeno kaj delamo.
Boom, jaz sem pa res naivna. Do sedaj sem sklepala, da si moški s čistimi gatami zna sam prati. Zdaj si me pa razočaral, ker si mi pojasnil, da v resnici ima skrbno ženo (nekateri verjetno mamo) :). Pa so šle moje iluzije.
Certifikat o lastništvu dobra to. Kaj dajo tudi kak čip pod kožo? Če se slučajno zgubi, ko mu je soseda gate dol vlekla, da ga vedo kam poslati?
Točno, moj zaključek, če nima čistih gat, nima kaj skakat okrog sosede.
Kake gatke imajo pa ženske, o tem pa nič? Mislim tiste, ki jih sosedeje dol vlečejo? Ali velja, da samo moški varajo, ženske pa ne? (S kom potem varajo moški, če ne z ženskami?).
Puma, pa saj ti želim le to,d a se čim prej poročiš. Zgoraj ti je Moj zaključek že dal/a namig.
Za tebe mogoče že, eni pač imam pogum se poročit z nekom in posledično tudi stopiti na skupno pot in vložiti v odnos vse kar lahko. Moški ki ženske ne poroči je moški brez ponosa in časti, ampak saj živimo v svetu brez ponosa in časti zato je vseeno kaj delamo.[/quote]
Saj je ravno v tem catch. Iz napisanega je razbrati, da jemlješ poroko kot dodatno ključavnico, ki si jo “upaš” nadeti sebi in/ali partnerki.In zakaj bi si dajal ključavnice, če so tvoje odločitve trdne in verjameš v partnerko?
Osebno ne vidim prav nobene razlike med biti poročen ali na koruzi. Predvsem pa se mi zdi odločitev za biti skupaj osebna zadeva dveh in ne stvar države, cerkve ali javnosti. Pa sem poročen (da ne bo “pomote”), mi je pa popolnoma (in tudi ženi) vseeno če tudi ne bi bil in bilo mi je vseeno tudi takrat ko sem se poročil. Pač smo takrat (tudi na račun, da nam je bilo vseeno) padli pod vpliv tistega, de “je takšna navada”, “se spodobi” in podobnih neumnosti.
Ali ti še ne veš, da je pranje gat in kuhanje najvišja oblika ženinega izražanja ljubezni svojemu možu? Še nisi brala jamranja, da kakšni so dedci, one jim pa tako perejo in kuhajo? Ja, kje pa živiš, ni čudno, da ste samske. Da bi si moški sam svoje gate pral? Ne, to pa deluje preveč avtoerotično. :-))
Konec koncev poroka ni garant za nič, ker lahko vsak odklene ključavnico po lastni presoji. Je čist sveeno, ali par živi v zunajzakonski zvezi, ali sta poročena.
Ti bi počasi lahko nehal pisati o stvareh, ki jih ne poznaš. Koruznikom ni nič lažje, saj se pri nas dlje časa trajajoče koruzništvo presoja popolnoma isto, kot zakonska zveza. Nihče ne more kar po francosko odkorakati iz koruzništva, ravno tako se deli skupno premoženje itd.
Boom, kaj pa čutna masaža, erotična masaža pa take zadeve? A to moram pa potem na sosedu prakticirat?
Če za moža je rezervirano, da se mu ljubezen izraža s pranjem gat in kuhanjem.
Sem mislila, da je moški bolj zadovoljen, če ga ženska fajn erotično zmasira kot, da mu opere gate. Spet so šle iluzije v franže.
Samo, če je žena pametna, ne bo prala možu gat, ker z neopranimi gatami ne bo skakal čez plot. Po mojem ga bi pred skoki čez plot bolj zadržale umazane gate kot poročni prstan :)?
Oh, rituali imajo posebno (simbolno) moč in vrednost , brezdušen moderen človek pač ne rabi tega v svojem pustem, suhoparnem duševnem svetu, oropanem “vsega božjega” in magičnega.
Za tebe mogoče že, eni pač imam pogum se poročit z nekom in posledično tudi stopiti na skupno pot in vložiti v odnos vse kar lahko. Moški ki ženske ne poroči je moški brez ponosa in časti, ampak saj živimo v svetu brez ponosa in časti zato je vseeno kaj delamo.[/quote]
Saj je ravno v tem catch. Iz napisanega je razbrati, da jemlješ poroko kot dodatno ključavnico, ki si jo “upaš” nadeti sebi in/ali partnerki.In zakaj bi si dajal ključavnice, če so tvoje odločitve trdne in verjameš v partnerko?
Osebno ne vidim prav nobene razlike med biti poročen ali na koruzi. Predvsem pa se mi zdi odločitev za biti skupaj osebna zadeva dveh in ne stvar države, cerkve ali javnosti. Pa sem poročen (da ne bo “pomote”), mi je pa popolnoma (in tudi ženi) vseeno če tudi ne bi bil in bilo mi je vseeno tudi takrat ko sem se poročil. Pač smo takrat (tudi na račun, da nam je bilo vseeno) padli pod vpliv tistega, de “je takšna navada”, “se spodobi” in podobnih neumnosti.[/quote]
Vprašaj se raje, zakaj na poroko gledaš kot na ključavnico, če si že res tako trdno odločen zanjo. 😉
Ti bi počasi lahko nehal pisati o stvareh, ki jih ne poznaš. Koruznikom ni nič lažje, saj se pri nas dlje časa trajajoče koruzništvo presoja popolnoma isto, kot zakonska zveza. Nihče ne more kar po francosko odkorakati iz koruzništva, ravno tako se deli skupno premoženje itd.[/quote]
Seveda da je lažje. Ni ti treba delati ločitve, kar je spet nek postopek.
Ti bi počasi lahko nehal pisati o stvareh, ki jih ne poznaš. Koruznikom ni nič lažje, saj se pri nas dlje časa trajajoče koruzništvo presoja popolnoma isto, kot zakonska zveza. Nihče ne more kar po francosko odkorakati iz koruzništva, ravno tako se deli skupno premoženje itd.[/quote]
Seveda da je lažje. Ni ti treba delati ločitve, kar je spet nek postopek.[/quote]
Pa ne samo to, tudi ne rabi ti biti nerodno pred vsemi pričami in svati, katerim si obljubil to in ono, nimaš jih pred očmi, ko se ločuješ itn itn.
Forum je zaprt za komentiranje.