Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končajte že s tem BAR-om

Končajte že s tem BAR-om

Končajte že s tem dolgočasnim BAR-om, ker mi že pošteno preseda. To je glavni razlog, da se tukaj ne oglašam več.

Uf, je če pa to tvoj glavni razlog, potem pa tukaj res nimaš kaj iskati. Bye bye.

Že 16 topicov ga nihče ne omenja….. ti si tisti, ki si danes začel…. Kako čmo alora končat?!

Jaz pa teh tem, ki se tičejo Bar-a ne odpiram. Kako enostavna rešitev za tvojo težavo 🙂

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Očitno ti ne preseda, če pišeš o njem. Ignoriraj tem, ki se ga tičejo, ne pa da odpiraš novo. A nekateri res nimate drugega dela kot kritizirati vse in vsakogar? Ravno tisti, ki bara kao ne gledate, se oglašate v vsaki temi in pljuvate po njem in tistih, ki ga gledajo. To je pa res bedno.

Ja enim je smisel življenja kritiziranje. Jaz nisem gledala še niti ene oddaje in pač te poste preskočim.

Pa tortilje te tudi na zanimajo….. :((((

Tortilje? Če mene ne zanimajo pol pa ne vem koga:-))) njamsi
A gremo v mehiško :-)))

Sej sem te povabla…. ma zgleda da ne čitaš SMSjev…. :)))

Vladka in Kitty, res ne odpirata postov s temo Bar :))

Ne jih ne…temu je iz naslova videt da se nekdo hoče kregat :-)))

:-(((
na zdej…ma je v splanici pa se mi ne da vstat:-) Je na kavču prelepo.

Sej zdej je itak prepozno…. :))

a nisi na dieti? 😀

Ma ti nisi…… samo za obisk je že prepozno….. škrtoc je še zaprt…. :))

ma veš kaj…tu večina pravi da obiske sprejemajo tudi če niso najvaljeni :-)))

Pozvonim in bo kar bo…če pa kam greste pa ključe pusti pod predpražnikom ha ha

Če te je tako lahko pregnat, potem pa pač ne bodi tu, ko se boš naučil, da vsem nikoli ne bo ugodeno in si pač tam kjer ti je vredu in te ni, ker ti ni, bo to to, pač ne odpiraš takih tem in čao!! Sam zate foruma, pa nikoli žal ne bo, edin, če si ga odpreš sam!

pOTRPI ŠE DVA TEDNA, PA BO (UPAJ) konec(ups pisava)

Konec bara, ja. Ampak potem bodo pa pljuvali kaj drugega, ker ne morejo, da ne bi. To je njihov smisel življenja :))

New Report

Close