Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končala sem z Mercatorjem, pokvarjenci so

Končala sem z Mercatorjem, pokvarjenci so

Sem od vedno kupovala v Mercatorju, po zadnjih novostih glede kuponov, ko se vsi bunijo, sem jih še zagovarjala, da saj zdaj pa dobiš ekstra kupon za -25, če kupiš za več kot 30€, ampak NE!!! Zajeb!!!

Kupim jaz v soboto za nekih 32€ in dobim -10 popusta. In vprašam prodajalko za dodaten kupon, mi reče, da ga imam na aplikaciji. OK, Grem jaz danes, da kupim sixpack Donata, še dobro, da sem prej pogledala in seveda kupona ni!! Vprašam in mi reče prodajalka, da se mi je verjetno zgodilo isto kot že kar nekaj ljudem, da ko sem dobila -10, potem ni več nad 30 € in kupona ni.

Pokvarjenci so in ne bom več tam kupovala.

koga briga za tebe, imajo še vedno dosti drugih strank

Mogoče si pa butasta.

Ob nakupu nad 30 € vam podarimo DODATNI 25 % BONUS KUPON 

Torej moraš kljub unovčenem kuponu plačati vsaj 30,01 eur

Jaz tudi nd grem več tja. Sem izbrisala aplikacijo. Je drugje ceneje.

Mercator, največji nateg. Najdražji in najslabša kvaliteta, sploh po manjših krajih, zanikrno.

Kar imejte ga.

Tega pa ne vem, se dobro, da imamo forum!

Torej, ce zapravim 30e v Mercatorju, dobim dodatni kupon za 25% popusta na en izdelek, prav razumem?

Ne kupujem več tam. Konstantno čakanje, da te kdo le pride postreč, ko pa te le postreže, nobene prijaznosti, nobenega življenja. Gnila solata, vse umazano, gnila jajca. Cene napačno postavljene in zavajujoče akcije.

Mercator Siska je čedalje večja katastrofa. Od tridesetih blagajn dela ena ali dve. Sparajo na osebju in prijaznosti .

Odgovor na objavo uporabnika
tko115, 08.04.2025 ob 16:24

Mogoče si pa butasta.

Ob nakupu nad 30 € vam podarimo DODATNI 25 % BONUS KUPON 

Torej moraš kljub unovčenem kuponu plačati vsaj 30,01 eur

Mogoče bi pa opozorili na to, pa bi vzela za tista 2 evra več. Očitno nisem edina, ki se je tako zafrknila.

A kje drugje je pa kaj boljše? Vse trgovine so ratale podn in kvaliteta hrane kot tudi storitev je na najnižjem nivoju. O cenah pa ne bi, ker so oderuške.

Hahaha, naslednja stopnja bo: zapiranje Mercatorjev.

Pa kako so si sedaj še to izmislili, da moraš po odštetem bonu za 10 % imeti znesek najmanj 30 €?

Joj, joj, joj. Vse slabše.

Kaj je sploh smisel teh 2 kuponov? Ga ni.

Če kupiš nekaj za 5 € in zraven nekaj, na kar daš popust za 25 %, te pride na koncu kot da nimaš popusta.

Če kupiš nekaj za 33 € in dobiš popust 3 €, je enako kot da ni kupona.

Zakaj bi se silil nekaj kupit samo zato, da lahko koristiš kupon, če pa si na istem?

Jaz samo primerjam cene z drugimi. Kartice in kuponi so itak nateg trgovcev. Ne vem zakaj mislis, da je samo pri merkatorju tako. Vsi so enaki. Gledajo samo na dobicek. Kvaliteta hrane, postrezba, postene place in delavniki…pozabi

Mečkator, 09.04.2025 ob 09:46

Kaj je sploh smisel teh 2 kuponov? Ga ni.

Če kupiš nekaj za 5 € in zraven nekaj, na kar daš popust za 25 %, te pride na koncu kot da nimaš popusta.

Če kupiš nekaj za 33 € in dobiš popust 3 €, je enako kot da ni kupona.

Zakaj bi se silil nekaj kupit samo zato, da lahko koristiš kupon, če pa si na istem?

Kupiš par litrov mleka, ki ga potrebuješ, za 5€ in nekaj drobiža.

In kupiš stvar, ki jo potrebuješ in stane recimo 30€.

torej 35€ in nekaj drobiža.

Koristiš kupon -25% in te stane malo manj kot 28€.

Kupiš to, kar potrebuješ in ne kupuješ samo zaradi popusta.

Vzamem malo kruha, par banan in se kako jabolko ali kaj drugega na SZ in je ze 5€. Kupon koristim na meso ali kavo, obcasno prasek ali kaj drugega drazjega. Glede na to, da je meso, kava ali prasek ze takoj 20€, popusta je 5€, sem kruh in banane not prinesla s kuponom.

zjutraj ko peljem otroke v šolo ob 7:25 grem včasih po kruh in žemlje

sedaj po novem nimajo več prej pečeno kaj dosti samo eno rudno žemelj pa še to se prodajalka hoče zjokat, ko jih vzamem 12, za mano pa še trije v vrsti

sicer pa glede na to, da se šola začne ob 7:30, jaz peljem 7:25 se mi pa večkrat niti ne da čakat tistih 5 min ampak grem do sosedenje trgovine, ki pa začne že ob 7ih in imajo malo več napečeno

popoldan ob 16:30 nimajo več nič.

Še če hočem nekaj iz mesoreznice zmuvi, da je že spucala.

In zakaj je to moj problem?

A ni odprto do 18:00

zakaj ob 1630 že pucaš mesoreznico?

Vse trgovine, ki ponujajo neke popuste, ki jih lahko kasneje vnovčite, so reklamna vaba kot prevara, da zaradi drobtinic kupci omogočite večji zaslužek prodajalcem. Toda kje prodajajo vsakdanje blago brez te prevare?

VALE, 08.04.2025 ob 16:14

Sem od vedno kupovala v Mercatorju, po zadnjih novostih glede kuponov, ko se vsi bunijo, sem jih še zagovarjala, da saj zdaj pa dobiš ekstra kupon za -25, če kupiš za več kot 30€, ampak NE!!! Zajeb!!!

Kupim jaz v soboto za nekih 32€ in dobim -10 popusta. In vprašam prodajalko za dodaten kupon, mi reče, da ga imam na aplikaciji. OK, Grem jaz danes, da kupim sixpack Donata, še dobro, da sem prej pogledala in seveda kupona ni!! Vprašam in mi reče prodajalka, da se mi je verjetno zgodilo isto kot že kar nekaj ljudem, da ko sem dobila -10, potem ni več nad 30 € in kupona ni.

Pokvarjenci so in ne bom več tam kupovala.

Mene že 20 let ni tam! Kar verjetno pomeni, da mi hitreje pride!

hehehe,

lisica in kislo grozdje….

Ne boste več kupovale v Mercatorju ja ja ja 🙂

1. Mercator ima od vseh najkvalitetnejšo robo in tudi najdražjo

2. Brigajo mene boni, kuponi, popusti, ….itd, se ne ukvarjam s tem, ne drobnjakam tam okoli prodajalk, kje imajo ta ali oni znižan artikel. Mi ni treba. Plačujem vedno z gotovino, briga me, niti ne vem kaj koliko stane. Vzamem vedno kar mi je všeč (in nikoli, kar je za polovico znižano, ker je že potečen rok)

3. Ve lisice, ki vam je to grozdje nedosegljivo, pa le pejte v razne Hofre. Lidle, …, tam imajo posebej kvalitetno robo za vas 🙂

Mislim, da je že ves čas tako, da v petek in soboto lahko koristiš 25% na en izdelek ALI 10% na cel nakup, če le-ta znaša najmanj 30E.

Anonimno 2417, 08.04.2025 ob 16:52

Ne kupujem več tam. Konstantno čakanje, da te kdo le pride postreč, ko pa te le postreže, nobene prijaznosti, nobenega življenja. Gnila solata, vse umazano, gnila jajca. Cene napačno postavljene in zavajujoče akcije.

Ni tako hudo, no. Res pa je, da že zelo dolgo nimajo na svežih gobah napisanega roka trajanja.  Sem slišala , ko je ena gospa vprašala tisto, ki zlaga na police, zakaj tako oz. kje lahko izve do kdaj so gobe uporabne. Ona ji je odgovorila: dok se ne pokvare. Ostala zelenjava je dokaj o.k. Je precej dražja kot v Šparu in čisto nič boljša. Mercator imam skoraj čez cesto, zato največkrat tam kupujem.

ali ali, 09.04.2025 ob 12:19

Mislim, da je že ves čas tako, da v petek in soboto lahko koristiš 25% na en izdelek ALI 10% na cel nakup, če le-ta znaša najmanj 30E.

Ja, ampak če kljub popustu 25% na en izdelek,  končni znesek za plačilo nanese več kot 30 eur, dobiš še en kupon na nakup v naslednjem tednu pon-sre.

tako, 09.04.2025 ob 12:29

Ja, ampak če kljub popustu 25% na en izdelek,  končni znesek za plačilo nanese več kot 30 eur, dobiš še en kupon na nakup v naslednjem tednu pon-sre.

…. ali če koristiš 10% na znesek nad 30 eur in pride končni znesek nad 30 eur, ravno tako dobiš nov kupon za 25% od pon-sre.

Skratka, ne glede na to kateri popust uveljavljaš – v vsakem primeru moraš plačati vsaj 30 eur da dobiš nov kupon -25% na en izdelek v naslednjem tednu.

Mija812, 08.04.2025 ob 18:22

Mercator Siska je čedalje večja katastrofa. Od tridesetih blagajn dela ena ali dve. Sparajo na osebju in prijaznosti .

Večkrat grem v ta največji M na svetu).   Stanujem le eno postajo stran in mi je pri roki. Že parkrat se je zgodilo, da sem bila tam, ko so delale  3 ( enkrat celo le 2) blagajne. Ljudi je bilo na teh blagajnah ogromno. Jaz sem bila npr. 9. v vrsti in še so bili za mano. Blagajn je  24 . Kako ne morejo vsaj še 2 ali 3 odpret?!! Tudi poznavanje razporeditve,  artiklov je pri prodajalcih slabo. Ni redko, da te ne razumejo, kaj vprašaš.

Vidiš, 08.04.2025 ob 20:17

A kje drugje je pa kaj boljše? Vse trgovine so ratale podn in kvaliteta hrane kot tudi storitev je na najnižjem nivoju. O cenah pa ne bi, ker so oderuške.

Kje je boljše? Za spoznanje boljše je v Sparu. Hofer se mi zdi, da ima najbolj prijazne prodajalce.  Njihov asortiman je tak, kot je.

New Report

Close