Končala sem z Mercatorjem, pokvarjenci so
eden ki ve, 09.04.2025 ob 11:57
hehehe,
lisica in kislo grozdje….
Ne boste več kupovale v Mercatorju ja ja ja
1. Mercator ima od vseh najkvalitetnejšo robo in tudi najdražjo
2. Brigajo mene boni, kuponi, popusti, ….itd, se ne ukvarjam s tem, ne drobnjakam tam okoli prodajalk, kje imajo ta ali oni znižan artikel. Mi ni treba. Plačujem vedno z gotovino, briga me, niti ne vem kaj koliko stane. Vzamem vedno kar mi je všeč (in nikoli, kar je za polovico znižano, ker je že potečen rok)
3. Ve lisice, ki vam je to grozdje nedosegljivo, pa le pejte v razne Hofre. Lidle, …, tam imajo posebej kvalitetno robo za vas
Mercator že dolgo nima več najkvalitetnejše robe, ima pa sigurno najdražjo. Ko so ga prevzeli Hravti, so začeli prodajat več robe iz Juge slabše kvalitete. Mercator je na poti v propad. Njegovi šoping centri postajajo mesta duhov (zapiranja ostalih trgovin). To dolgo ne more laufat.
Je pa res, da imajo večjo izbiro raznovrstnih artiklov. Ta je na ravni Spara. Spar je zaenkrat še cenejši, a gre po stopinjah Mercatorja.
Anonimno 9010, 09.04.2025 ob 11:23
Vse trgovine, ki ponujajo neke popuste, ki jih lahko kasneje vnovčite, so reklamna vaba kot prevara, da zaradi drobtinic kupci omogočite večji zaslužek prodajalcem. Toda kje prodajajo vsakdanje blago brez te prevare?
Banane so mi najboljse v Mercatorju, po te bi sla itak k njim, kruh je povsod cena tam-tam, ce kupim se mandarine ali kolerabo, sem ze na 5€ in kupon koristim za meso, ki je spet povsod v mesnicah s ceno nekje na istem.
drugje, 09.04.2025 ob 12:55
Vidiš, 08.04.2025 ob 20:17
A kje drugje je pa kaj boljše? Vse trgovine so ratale podn in kvaliteta hrane kot tudi storitev je na najnižjem nivoju. O cenah pa ne bi, ker so oderuške.
Kje je boljše? Za spoznanje boljše je v Sparu. Hofer se mi zdi, da ima najbolj prijazne prodajalce. Njihov asortiman je tak, kot je.
V vsaki kupim nekaj, kar mi pač sede…stvari, ki imajo dolg rok trajanja kupujem ko so v akciji, včasih tudi polletno zalogo, kakšno za dva meseca…veliko kupujem v tujini, prehranjujem se pa zunaj, saj mi tistih 5€+ ne predstavlja nek strošek, če pomislim, da se moram sprehajati po trgovini, zložiti na trak, v voziček, v avto, v hišo in potem še vse skupaj pripraviti. Škoda časa. In v gostilni/restavraciji se lahko še zmišljujem, kar mi tisti trenutek paše.
Ok, je dost frišna tema, Zmer bolj gnili so. Najorej so nam bližnjo štacuno zaprl. Grem jest dons na bicikl, pa v njihovo mesnico, pač meso v akciji. V štacuni nisem bila od prejšnje srede. Doma pa vidim, namesto 40 posto znižana bedra, je bil na vrečki in računu obračunana redna cena purana. Matr svinjsko. V svojem kraju mam sam tele kvazi nategunsko najbolse ja.
VALE, 08.04.2025 ob 16:14
Sem od vedno kupovala v Mercatorju, po zadnjih novostih glede kuponov, ko se vsi bunijo, sem jih še zagovarjala, da saj zdaj pa dobiš ekstra kupon za -25, če kupiš za več kot 30€, ampak NE!!! Zajeb!!!
Kupim jaz v soboto za nekih 32€ in dobim -10 popusta. In vprašam prodajalko za dodaten kupon, mi reče, da ga imam na aplikaciji. OK, Grem jaz danes, da kupim sixpack Donata, še dobro, da sem prej pogledala in seveda kupona ni!! Vprašam in mi reče prodajalka, da se mi je verjetno zgodilo isto kot že kar nekaj ljudem, da ko sem dobila -10, potem ni več nad 30 € in kupona ni.
Pokvarjenci so in ne bom več tam kupovala.
Desetletja pozna odločitev
Sem danes videla v Mercatorju eno gospo katera si je pri sadju vzela čas in iz venčkov grozdja, katerega imajo pakiranega v enih vrečah, trgala vse gnile oziroma slabše jagode. Meni je to nerodno delat, ampak ji dam pa popolnoma prav, zakaj bi plačevala nekaj gnilega , saj tudi mandarino gnilo ne vzamem.
Ali vi tudi preberete recimo grozdje in odstranjujete slabše jagode.