Koncert Bon Jovi-katastrofa
Sem bil tudi jaz na dveh in, če je zate to kvaliteten zvok, potem res ne vem kaj poslušaš. Ni bil slab, ampak dober pa definitvno ne. Na splošno lahko na prste ene roke preštejem velike dvoranske koncerte z res dobrim zvokom, štadiona pa se sploh ne spomnim zdajle.
[/quote]
Na katerih dveh? Da vidim ali je z mojim sluhom kaj narobe, ali tvojim!
moji hčeri sta bili na tem celovškem koncertu. naj najprej povem, da sta bili karti blizu 400 eur (sedišči, prevoz do tja in nazaj, riziko odpovedi), da je cela družina zbrala denar zanju, zato sta bili rahlo razočarani nad izvedbo. sicer sta rekli, da hitrih pesmi sploh ni mogel odpet v ritmu, da se je izgubljal in da je folk pel namesto njega, počasne pa so mu kao še šle.
še vedno jima je njihova glasba všeč, ampak na njihov koncert pa res ne bosta več šli.
Ta komad je bil zadnji na koncertu v Celovcu in Bon Jovi ga lahko poje kakor hoče sj je njegov komad.Poje ga svojim letom primerno.Nobeden ne poje isto pred 30 leti in sedaj.Kaj pa vzdušje, pa celi stadioni oboževalcev, ki pojejo tvoj komad….Pa ne skupino Bon Jovi primerjam s temi hrvaškimi in srbskimi pjevači ki imajo svoj glas zraven posnet…
Sicer pa se v najbolj oddaljenih tribunah slabše sliši, celo glas zaostaja za zvokom….zato mi vedno kupimo karte bližje odru….Naj živi R’n’R!!!
Se vidimo drugo leto na Ac/dc!
za povprečnega disco poslušalca je bil ja 😉
Panda šlepa Q7 na odpad, je nikoli ni bilo, ni in ne bo 🙂
Obratno pa že.
[/quote]
Lolek…ko q7obstane na terenu se bi panda se vedno peljala…pac ne poznas lastnosti 4×4 vozil…si bili pametnhakovici vcasih …se mercedes g oz puch je obtical …ko je nor kada niva se vozila…glede koncerta pa…ce je kolega ku se spozna da je bil dober pol je bil vi ostali kvazi poznavalci pac niste merilo….niti za glazbo niti za avte
Tole, kar je slišat na YouTube posnetku je res katastrofa.
Jaz sem bila v osnovni in srednji šoli čist nora na njih, davnega leta 94 ali 95 tudi na koncertu, ampak me niso ravno prepričali… Na desetine tisoče ljudi, too much. Nikoli več. Sploh pa že 20 let nimajo nobenega novega dobrega komada. Zato tudi v Celovec nisem šla, pa očitno nisem kaj dosti zamudila. Škoda, ta stari komadi so še zmerej fajn, samo na CDju. 🙂
Oh draga. A veš da res raje poslušam Bliblerja kot pa to mučenje za mikrofonom.
Sem zaprisežena rockerca že od nekdaj, vsaj kar se glasbe tiče, tako da me ne prepričajo ne Cece, ne Biberji Pa obiskovalke Biberjevih koncertov so vsaj 30.let mlajše od mene in večine, ki posluša rock glasbo, tako da je ta primerjava res malo otročja.
Sicer pa imaš na spletu ogromno posnetkov in če se ti takšen nastop ne zdi sporen, pač nimaš postavljenih nekih meril o tem, kako bi naj tak koncert izgledal in bil slišan. Greš tja, da gledaš najstniško simpatijo od blizu, brišeš sline in solze in ti je vseeno kako je odpeto in odigrano, samo da si nekaj metrov bližje kot si bila kot otrok.
In glede na to, kako dolgo so že na sceni, bi bilo butasto, da bi pričakovala isti glas, kot je na CD-ju. To lahko pričakuje kaka deklica, ki je cd poslušala in ni videla nobenega njihovega nastopa.
Že prva pesem je bila eno samo fušanje.
Torej praviš, da so kriva leta. Si bil lani na koncertu Rod Stewarta? Imel je 73 let, pa je bila vsaka pesem dobro odpeta (sev3da je kakšen visoki tonc izpustil, ne pa vsakega).
Đonek je pa koliko star?
[/quote]
Cohen je 80 + zapel, da so nam šle solze.
Đole je pa od Đonija bistveno starejši, pa poje brez primerjave.
Oh draga. A veš da res raje poslušam Bliblerja kot pa to mučenje za mikrofonom.
Sem zaprisežena rockerca že od nekdaj, vsaj kar se glasbe tiče, tako da me ne prepričajo ne Cece, ne Biberji Pa obiskovalke Biberjevih koncertov so vsaj 30.let mlajše od mene in večine, ki posluša rock glasbo, tako da je ta primerjava res malo otročja.
Sicer pa imaš na spletu ogromno posnetkov in če se ti takšen nastop ne zdi sporen, pač nimaš postavljenih nekih meril o tem, kako bi naj tak koncert izgledal in bil slišan. Greš tja, da gledaš najstniško simpatijo od blizu, brišeš sline in solze in ti je vseeno kako je odpeto in odigrano, samo da si nekaj metrov bližje kot si bila kot otrok.
In glede na to, kako dolgo so že na sceni, bi bilo butasto, da bi pričakovala isti glas, kot je na CD-ju. To lahko pričakuje kaka deklica, ki je cd poslušala in ni videla nobenega njihovega nastopa.
[/quote]
🙂
Saj pravim…za dotični koncert ne vem, na YT se mi ne da gledat, Bon Jovi nikoli niso bili neki rockerji, nisem jih poslušala, razen v 80-ih sem se vsa čupasta po dveh pirih drla: “Ooooo-ooo! Livin’ on a prayer!!”
Bolj ciljam na tiste gospe, ki so v pralnem prašku dobile karto za koncert Siddharte, in jim nič ni bilo jasno 🙂 Čeprav v tej temi gre za BJ, ampak isti šmorn.
Ops, BJ = Bon Jovi (ne blow job)
Mah, kdo bi me razumel danes.
https://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk
Sem bila na petkovem koncertu v Celovcu…žal Jon tega koncerta ni dobro odpel. So kriva leta, dolga turneja (ta je še iz 2017) ali so mu produkcijsko zafrknili, ne vem. Glede na dober zvok ostalih članov benda, dvomim, da je bila produkcija. Posnetek iz YT je samo en komad od mnogih, kjer nas je veliko ostalo rahlo razočaranih, se je videlo, kako so se ljudje obračali okoli, če samo oni slabo slišijo ali nas je več takih.
Če ne bi poznala njihovih pesmi, pri nekaterih sploh ne bi vedela kaj poje.
Vzdušje je bilo dobro, publika sodelovala, videoprodukcija hudo dobra in ko se je Jon nasmejal…mu je bilo vse odpuščeno:):):)
Poslusal sem se par posnetkov iz koncertov leta 2019. Jon je zal razstelan na prafaktorje. Podobno, kot je bila Madonna letos na Evroviziji, al pa Bonnie Tylor pred leti ravno tako na ESC. Enim ocitno leta udarijo tudi na glasilke in posluh. Zal. Nimas kej. In ce hodis na koncert samo zarad zura, piva, dretja, pol ti je vseeno. Ce pa dejansko tudi poslusas komade in pricakujes en nivo, je pa boljs zavrtet kak koncertni posnetek doma na TVju.
Nihče ni omenil Toma Jonesa, ki je še vedno “the voice”. Pa tudi naši stari fantje se še vedno hrabro držijo, Oto Pestner in Lado Leskovar.
Bon Jovi mi res nikoli niso bili, zame so rockovska različica Justina Bieberja, skratka ena razredčena limonada. Dokler bodo razprodajali koncerte, bo očitno še pel, upam samo, da ve, kaj dela in si ne bo zrušil glasilk. Od Tabuja pevka Nina je morala nehati pet ali pa bi izgubila glas. Žal se včasih zgodi kaj takega.
Fer do oboževalcev pa to sigurno ni.