Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koncert Bon Jovi-katastrofa

Koncert Bon Jovi-katastrofa

Se strinjam. Ta pravi rokerji gremo 16.8. na Metallico. JBJ je softič
[/quote]

Haha, pravi rocker in Metallica v istem stavku, potem pa še prepričan, da je Metallica neka hardcore muzika, čeprav je vsem jasno, da razen čisto na začetku so komercialni shit, zdaj pa še star komercialni shit.

Rod Steward in Phil Collins nista nikoli pela glasovno tako zahtevnih balad kot jih je Jon Bon Jovi. Tudi toliko koncertov nista skupaj spravila v svoji karieri. Pravi Bon Jovi fani Jonu za slabo petje odpustimo in ga razumemo, ti pa pejt raj na kak drug koncert.

Tako je. Balade imajo zelo težke. Sicer so nam pa popestrili 80ta. Na splošno imajo dobre, spevne komade. Njegov glas pa…Ni mu za zamerit.

Bon Jovi je bil legenda je legenda in bo legenda rock glasbe. Če ti kaj ne paše ne hodi na koncerte. Tako ali tako pa je moški star že 57 let. Predstavljaj si da si na njegovem mestu in poješ 20 pesmi po 6 min pred skoraj 100.000 ljudmi. In ne fuša. Če greš gledati originalni posnetek in posnetek v živo iz letošnjega leta boš videla da na koncertu poje višje vendar ne fuša. V ozadju pa se sliši vseh 100.000 gledalcev ki pa fuša na polno. Tako da si mogoče poslušala fušati sebe.

Axl Rose je bil pa daleč najslabši vokalist v živo! Cvileči glas, kot bi mačko za rep vlekel…

Tudi meni so legende in se z veseljem spominjam mladosti in časov, ko sem jih poslušala. No, na videu je slišati, da je imel nekakšne težave z glasom. Upam, da to reši in pozdravi. Prvi pevki Tabujevcev se je zgodilo, da je na koncertu izgubila glas. Tako, da to se na žalost tudi dogaja in upam, da se Jonu to ne bo zgodilo.

Axl Rose kot celota je bil in je eden izmed najboljših vokalistov v zgodovini rocka. Njegov vokalni obseg je neprimerljiv, poje lahko z njegovim posebnim nizkim glasom, s katerim lahko ogreje milijone src, ki ga poslušajo vse do praskavega energičnega visokega glasu, katerega se ne moreš naveličati. Tudi vzdušje, ki ga je ustvarjal na odru je bilo neverjetno, od tako imenovanega plesa “snake dance ” do tekanja iz ene strani odra na drugo stran odra. S svojim duhom in zagnanostnjo je resnični vodja. Svoje petje je prepojil s čustvi ki so se zlivala z besedilom, ki je bilo prav tako globoko. Za vsako pesmijo in besedilom ki ga je napisal se skriva globok pomen, ki se je povezoval z njegovim življenjem, s tem kar je doživel, kar je pretrpel. Kljub nekaterim njegovim izpadom se je vedno potegnil za svojo skupino, ko so ljudje na oder metali razne steklenice je vedno poskrbel da se to več ni dogajalo. Kakorkoli, mislim da je Axl Rose bil legenda, je legenda in za vedno bo legenda.

Ne me hecattt prav imaš

Oh draga. A veš da res raje poslušam Bliblerja kot pa to mučenje za mikrofonom.
Sem zaprisežena rockerca že od nekdaj, vsaj kar se glasbe tiče, tako da me ne prepričajo ne Cece, ne Biberji Pa obiskovalke Biberjevih koncertov so vsaj 30.let mlajše od mene in večine, ki posluša rock glasbo, tako da je ta primerjava res malo otročja.

Sicer pa imaš na spletu ogromno posnetkov in če se ti takšen nastop ne zdi sporen, pač nimaš postavljenih nekih meril o tem, kako bi naj tak koncert izgledal in bil slišan. Greš tja, da gledaš najstniško simpatijo od blizu, brišeš sline in solze in ti je vseeno kako je odpeto in odigrano, samo da si nekaj metrov bližje kot si bila kot otrok.
In glede na to, kako dolgo so že na sceni, bi bilo butasto, da bi pričakovala isti glas, kot je na CD-ju. To lahko pričakuje kaka deklica, ki je cd poslušala in ni videla nobenega njihovega nastopa.
[/quote]

E, to!
Bliže svojemu otroštvu, mladosti.
Prijateljem iz tistega časa, ki jih danes niti morda ni več. Za to gre. Zadela si, res je.

na vsakem talentu bi take superzvezde izžvižgali. Samo nekako jim je uspelo priti na vrh in kasirajo milijone. Redke so prave zvezde, kot Celine Dion, ki poje v živo kot na cd- ju.

https://www.youtube.com/watch?v=BbRfapWaOKk

Queen, Lady Gaga super tudi v živo:

https://www.youtube.com/watch?v=v3xwCkhmies

https://www.youtube.com/watch?v=Z8lUW9SKquY

daleč najboljši od teh v live verziji pa nesmrtni Freddie.

Axl Rose je bil pa daleč najslabši vokalist v živo! Cvileči glas, kot bi mačko za rep vlekel…
[/quote]

Ne vem no, ko je recimo šel na pomoč AC/DC je odvreščal svoje in ownal sceno, pa bi dejal da je tole v živo.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tako je bil super, da mu je skupina razpadla…

Kaj pa vem no…gunsi niso razpadli zaradi axla temveč zaradi slasha in ostalih članov ki axla niso jemali dovolj resno in so se še vedno predozirali z raznimi prepovedanimi substancami, včasih celo tako da niso bili več zmožni igrati na odru. Axlu je bilo žal da jih je odslovil, vendar ni imel druge izbire, saj so ravno v tistem času snemali nov album. Kolikor pa vem gunsi nikoli niso razpadli, skupina je vedno obstajala, vendar le z drugimi člani.

[/quote]

Meni tudi ni bil cisto nic simpaticen njegov glas :] ehhh, overrated

New Report

Close