Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koncert Koala Voice

Koncert Koala Voice

Iščem par, ki je bil včeraj na koncertu Koala Voice.
Ona se je med plesaom z ritjo velikokrat pritisnila ob mojo roko, čeprav bi rekel, da ni bilo ravno take gužve tam okoli nas.

Če mogoče bereta te vrstice se javi in sporoči ali je bilo to namenoma ali ne? 🙂
Da bom vedel ali si res to ti, napiši kako si bila oblečena (barve oblačil) in kje točno sta stala cel koncert 😉

A sva se midva mogoče ritala 🤔

Odgovor na objavo uporabnika
MaRko, 13.04.2025 ob 14:52

A sva se midva mogoče ritala 🤔

Ne.. ženski del para se je skoz z ritjo zadenjal v mojo roko…

Škoda, en se je tud u mene,sem mislil da si bil ti😉

Ti pacient, sigurno nisi bil, ker koliko je meni znano, včeraj nisi imel izhoda. Če se je kdo, na krožnem sprehodu po dvorišču, naslonil na tvojo ritko, pa ti najbolj veš kaj to pomeni. Bo ti zvečer na tuširanju “morala” pasti žajfa na tla.

To je namenjeno onemu pacientu ko piše pod mojim imenom MaRko.

Kak bolnnik je to….

Lojze daj ne trosi nebuloz…naj ti gre paznik po liter ta pocen vina,pa kaka tableta,pa boš zaspal

Franc946, 13.04.2025 ob 16:02

Lojze daj ne trosi nebuloz…naj ti gre paznik po liter ta pocen vina,pa kaka tableta,pa boš zaspal

To pišeš iz lastnih izkušenj. Vinčka za tebe ne bo ker nimaš dinarčkov. Nič nisi danes zaslužil s prevarami. Sprijazni se s tem, ker bo tako še lep čas. Pa itak, alkohol škoduje zdravju. No ja pri tebi ne more več kaj škodit, ker si bolan do amena. Do podna, pri tebi bolj ne gre. A smo vseeno pripravljeni še na kakšno tvojo “veleumno” bedarijo in komentar.

A si z vsemi na forumu v vojni😂😂

Franc946, 13.04.2025 ob 16:20

A si z vsemi na forumu v vojni😂😂

NE, nisem z nobenim, samo odgovarjam na tvoje provokacije, pacient.

A lahko nehate smetit v tej debati.

Če pač niste v paru oz. ženska in niste bli na koncertu – ne nabijajte.
Hvala.

New Report

Close