Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koncerti. Net ali bfree.si

Koncerti. Net ali bfree.si

Vprašanje za tiste, ki ste šli z obojnimi. S katerimi od naštetih prevoznikov imate boljše izkušnje. (Tudi udobja na busu, pri večurnih potovanjihna koncerte).

Vedno z Bfree, dobre izkušnje.

Zadnji dva taka koncerta sta bila letos  Metallica na Dunaju in AC/DC v Bratislavi.

Avtobusi udobni, vodič enkrat dober, drugič je bil itak Mimi, šoferji vozijo dobro, dovolj je tudi postankov na poti. Na poti na koncert vrhunsko vzdušje na avtobusu, nazaj grede nas itak večina spi.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 20.09.2024 ob 17:31

Vedno z Bfree, dobre izkušnje.

Zadnji dva taka koncerta sta bila letos  Metallica na Dunaju in AC/DC v Bratislavi.

Avtobusi udobni, vodič enkrat dober, drugič je bil itak Mimi, šoferji vozijo dobro, dovolj je tudi postankov na poti. Na poti na koncert vrhunsko vzdušje na avtobusu, nazaj grede nas itak večina spi.

Vprašanje je namenjeno tistim, ki so šli z obema prevoznikoma. Sama imam izkušnje zgolj z enim, zato bi naslednjič morda poskusila z drugim, na podlagi odgovorov oseb, ki so bile deležni vožnje z obema.

Meni jih je priporočil kolega, ko sem kolebala, ima izkusnje z obema in pravi, da mu je bolje z Bfree.

Verjetno je pa čisto odvisno od človeka samega in pa predvsem od tega, kaki so ostali potniki na busu.

Na to pa ne eni in ne drugi nimajo vpliva.

Meni npr je udobnost pri večurnih potovanjih zelo pomembna, pa nisem neka razvajena oseba. Z prevozi, ki sem šla na koncert pa žal tega na busu ni bilo. Pa sem se peljala že večkrat z raznoraznimi busi, sicer ne na koncerte, pa vseeno.

Prej vedno hodila z koncerti. Zdaj vedno hodim z bfreejem. Zakaj?

Ko sem prvič prišla, me je pozdravil Mimi. Super karakter. Vedno nasmejan. Naš človek. Dunja in ostali vodiči tudi.

Avtobus udoben, kot je lahko in vedno imamo super šoferje.

Tko,da jaz ostajam zvesta Mimiju in ostali druščini. Se počutim super z njimi. Hodim na koncerte s prijatelji, kar Mimi in ostali sedaj so.

New Report

Close