KONČNO !
Pa sem le lahko prišla sem v gmajno ! Očitno morš za prijavo dati “falš ” prijavo , kajti že cela dva dni se trudim sem gori po resnicoljubni poti . Pa sem si izmislila podatke in ….tukaj sem . Tako sem jezna , ker mi je nekdo zmiksal prijavo . Že tako sem jezn a , ker me je sonček le zrajcal in nič segrel , megla , dež ….jaz pa tako hrepenim po pomladi , pol pa še to . Kaj sem , kdo sem , zakaj sem sedaj tu in delam to , kar je povečini ne smiselno . Ljubim , čutim to , toda ne vem koga , kaj . Ugašam in se vžigam . Slišim srce kako mi bije , a sem kljub temu v dvomih . Moje tako bije ?tako močno , tako strastno ? V glavi se rojevajo roji misli , načrtov , planov . Sem jih jaz izumila ? Ne , nihče ne ve , koliko bitk je bilo v mojem telesu , nihče ne sluti koliko umorjenih celic je bilo v moji duši , nihče ne ve kdo sem . Sem samo jaz , tista majhna kapljica , ki prispeva k tej množici , le majhna kapljica , ki se večinoma skriva za mnogo drugimi majhnimi kapljicami . In moje želje so primerne moji velikosti , majhni kapljici .
Želim si luči povsod in ne sence umrlih duš, ki jih ni , so le obrisi , pa še ti ob prazni luni izzvenijo v nič .
Torej dosti nakladanja in turobnih misli …..pomlaaaaad , kje si , optimizem mi “pojenjuje “.
Pozdrav paty , ki je danes zatežena.Še dobro , da grem zvečer z otroci na družinsko zabavo , sedaj sem se spucala in ne bom koga zamorila.
O, Paty, ali si ti Pati, ali si pati? Ti je končno uspelo?
Kako? Lepo!!! Samo da si tu, depresivna ali ne! Saj
smo kdaj pa kdaj vsi. Le ne pozabi več svojih gesel
za prijavo, svojega nicka etc. ect. …….. in bom vsi –
naši.
Poljub, pozdrav, saj veš čigav, saj veš od kod, pa le
naša bod’!
Mariči
Hvala za spodbudo . Gesla nisem pozabila , le spremenila sem ga . no , nič ne de , sedaj lahko kakšno gor prilimam , ko me zasrbijo prsti .
Sedaj , pa res odpeketam . Otroci imajo počitnice in je skrajni čas , da jih popeljem v spremembo ( do zdaj sem namreč papirje za računovodstvo pripravljala ) čao . Sedaj sem paty in ne pati . Odhajam v Evropo , ni kaj .
Ej, vidva, me grozno veseli, da sta se našla, če
sta se našla !!!!! pa hudo jezi, ker sem izgubila….
ma kaj govorim, saj nisem izgubila “sokušewauca”,
saj sem le pridobila novo prijateljico – paty……aja,
hej, vidva, bog vama požegnaj vajin poznanstvo –
tukaj in na oni strani tega foruma ……….. lep dan,
obema! Pišita si in se spoznajta! In malo vajinega
veselja razdelita potem še med nas !!!
Mariči
Bemti isusa, kam in komu naj se pa zdaj jaz
“prilimam”, ko je vse vprek oddano, poparano,
a je še kje kej frej???
Jani, pozdravi se čimprej, pa bodi od kogarkoli
hočeš, sam zdravje naj ti služi!!! Sem se ravnokar
razpištolila tam, na uni strani….. bemti, so mi sparali živce, res! Nisem več mogla biti čisto tiho, sem se morala malce “izpraznit”. Zdaj je pa že dobro. No, Paty se vrne jutri, pa nadaljujta “spoznavanje”, bi zelo rada sledila temu “super dogodku”. Čao,
Mariči
Heh, skoda Paty, da si omenila Bali. To je na zalost tu asociacija na nekoga, ki je ze nekajkrat skusal uniciti ta forum… No, moj instinkt mi pravi, da ti nimas prav nobene lastnosti, ki bi te lahko povezovale s to osebo.. Zame si nova osvezitev Tjavendana in sem preprican, da nas ne bos razocarala..
Dober večer
Pravkar prihajam iz virtualnega potovanja z Bali . Imam še premajhne otroke , da bi lahko poleg moje duše popeljala tudi moje telo na peščeno plažo med dobre in zle bogove . Sicer pa , sem se prepričala , da je takšna sprememba zdravilo za še tako težke bolezni in melanhonije . Prijateljica se je vrnila z možem v novi preobleki sproščenega duha in počrnele kože .
Še malo pa bo tudi pri nas topleje , samo da nas sonce poboža , bo že vse lažje . Morje , sol in plaža …….in naša telesa vpijajo to zdravilno moč . Kako lepo , a ne . Zdaj pa zihr spat . Jutri pa pogumno v nov dan , ki bo prinesel nekaj novega . Kako bomo to novost sprejeli , se bomo odločili jutri , ko bomo pogledali v novo jutro .Jani tebi pa želim hitro ozdravitev.
Lahko noč ,
paty
Kdo danes ugaša lučke ?
hej Paty .. otroci niso nikol premajhni za na pot :))
tud mi smo našega miškota peljali v trope … se je klimatiziral prej kot midva :))) pa še potovat z otrokom je tkoooooooooo luštno … drugače maš pa čist prav … tudi tu bo kmalu sonce, pa toplo .. pa kako že ??? … travca bo vsa v federčkih :))))) al kaj že …. hahaha
pozdravček,
Barbara.