Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KONČNO!!!!!!!!!!

KONČNO!!!!!!!!!!

Ej Bugi……….sam ne me plašit……….kakšne probleme in kakšne posledice, ki naj jih bi tudi ti mogoče nosila?? Upam, da ni preveč hudo, ker drugače…… Bom prišla jaz tja dol in koga po riti:))))

Določeno govorico moram še preverit … ker če je resnična … … … če je resnična bom S-ju res zavila vrat … in to brez zajebancije … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Govorico? Sam ne mi rečt, da ga je ta čas, ko sta bila vidva skupaj kaj sračkal z drugo??

heheh bogi moj frend…………

a pa veš, kje ma glavco?????????”’hihihihihi…mislim, da boš vret našla………..

bugika, ne se jezit…….
saj bom zvezdico jaz poštimal…ops…..pomiril…………….

zvezdika…alo….eko..cmokec….se ti je prilegel???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hm……………prilegel…………seveda………………Pa veš kje je pristal???? ugani………..

Ne … to ne … To bi mu še lahko nekako oprostila … … So zadeve … druge … na žalost hujše … … … če se izkažejo za resnične … Se gre pa za zadeve, ki jih je počel nekaj let nazaj … … … in mi jih lepo spretno skrival …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Razo … če si mi vsaj malo prijatelja … in če se govorice izkažejo za resnične … po mojem, da mi boš še ti pomagal mu vrat zvijat … … …

Lp, Bgv

SAMA UŠESA SO ME…HIHIIHI

pa upaš povedati…hihihihiihi….sramežljivka…..

grrrrrrrrrrrrrrrr….že brusim………………..

mater a zato se je skril……………………………

ampak počakajmo, da vidimo, kaj ima za reči…………

če ne moreš čakati, te pa pridem malo “tolažit”………hmmmmmmmmm….spotoma pa še k zvezdici skočim, da me bo lažje dočakala………

lp

Ja … počakajmo … … … … … se strinjam … Druge varjante tako ali tako ni.

Mogoče pa le ni res … … … :((

lp, Bgv

Bugi……….nočem javno pisat………..pa tudi tiče se me ne……….ampak glede na to………da si moja kolegica, pa čeprav samo s foruma….ti želim samo dobro in ti kar roko ponudim, če bo treba vrat zavit……:)))……..upam, srčno upam……………da ni…………………***

Napisala si “zadeve, ki jih je počel pred leti”……….. Hm……..pa ne vem če je prav, da javno napišem o čem si mislim…….. Te prej vprašam za dovoljenje…….lahko javno vprašam in ti samo odgovoriš z ja ali ne….ali ti raje pišem na mail?

Ugani:))))))))))))

Lahko tudi javno … … … saj prej ali slej … bo prišlo na dan … če je resnica …

lp, Bgv

Upam, da ni imel kakšnih hujših opravkov z drogo………..? Pestmo stat travca pa to………..

Imel je tudi opravke z drogo … vendar to mi je povedal … … vendar ni bilo nič hujšega … … …

Je pa to nekaj drugega …

Sam … pustmo raje stat … Sej … ko bo čas in če se bo izkazalo za resnično … bom že povedala …

Lp, Bgv

Normalno……ko boš pripravljena……….in sploh pa…….če se izkaže, da so bile govorice resnične……….Ker velikokrat je tudi tako, da so vse skupaj babje čenče……………

Čaki…….kaj potem………sta zdaj z Miškotom že skupaj?

Z Miškotom je tako, da bova poskušala zopet … vendar ne misliva hitet. Sedaj sva v obdobju vmes … ko se spoznavava … ko bova morala tudi razčistit vse kar je med nama … še posebej pa se pogovorit o teh dveh mesecih … Ko bova pripravljena in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da nama bo uspelo, bova tudi “uradno” skupaj … in se spoprijela še z vsemi ostalimi težavami … ki pa niso odvisne od naju … … …

Kar veva sedaj je le to, da se ljubiva … Kljub vsemu kar sva si naredila, kolikor sva se trudila, da zasovraživa eden drugega … Namesto tega se samo še bolj ljubiva in si želiva biti skupaj … Če nama bo uspelo, pa … … … Veliko je težav in veliko stvari s katerimi se je potrebno sprijazniti … z obeh strani … Bova videla, če bo mogoče … ampak … jaz sem optimistična …

Lp, Bgv

No………saj tudi moraš biti optimistična.

Glej…….jaz ti priželim samo srečo………….

Kaj je bilo s Sončijem zaenkrat še ne vem…..ampak če je bilo res kaj hudega………ja, no……bo treba razčistit……….

In ti polagam na srce…….da se tudi od zdaj naprej z Miškotom vse odkrito pomenita in pretehtata preden bosta ponovno zakorakala na skupno pot… In ti moraš biti stoprocentna, da si vsa čustva do Sončija zakopala. Samo to in čisto nič drugega.

Čustva do Sončija … … … odkrito povedano sem zadnjih par tednov resno začela dvomit, da so takšna kot sem sprva mislila, da so … … …

Na začetku je bila tista začetna euforija … Imela sem ga rada ne zaradi tega kar je bil, ampak zaradi tega, kako je ravnal z mano … Bilo mi je všeč, da mi je dajal toliko pozornosti, da je delal z mano, kot da sem edina oseba na tem svetu … … Potem me je pa počasi to začelo utesnjevat … in to verjetno zato, ker moja čustva do njega niso bila prava … Velikokrat sem si zaželela, da ga ne bi bilo ob meni … in sem iskala izgovore, da sem bila sama …

Tudi druge osebe so opazile, da nisem tako srečna, kot sem hotela pokazat navzven … in najslabše je to, da sem se skoraj sama sebe prepričala, da sem srečna z njim … dokler se ni pojavil spet Miško v mojem življenju in … sem ugotovila, da moja čustva do Sončka še zdaleč niso tako močna kot do Miškota … … …

(no … to je bilo seveda moje mišljenje preden sem zvedela določene stvari o Sončku … o njegovih problemih, ki jih tako spretno skriva … in … … no … kakorkoli … pri Sončiju nimam več kaj iskat … )

Lp, Bgv

O problemih, ki jih skriva? Se pravi, da “to” še vedno počne???

HMMMMMMMMMMMMMMM…

no ko bva pa midva šla….boš pa imela vsaj 6mesečno sušo…….
hihihi

da mi ne boš potem jamrala, da nisem bil dober…………

hec bugi

sedaj pa resno…….oba postavi na hladno in se odloči za ….hmmmmm…skroimen predlog…mene mogoče…..
če pa ni v redu, potem pa v samoti premisli, in kmalu ti bo jasno, katerega od onih dveh otročajčkov si želiš….in potem UŽIVAJJJJJJJJJJJJJJJJ

pa-pa

Sonči ima velike probleme sam s sabo … kar sem ugotovila tudi na lastne oči nedolgo nazaj … … Od tod tudi vsa njegova sladkoba do vseh žensk, ki jih je imel … ko je povsem copata vsaki … in jih začne s tem tudi dušiti. Ima 28 let, vendar v sebi je še vedno najstnik, ki ne ve kaj bi sam iz sebe … in ki se niti malo ne spoštuje … ki se nima rad … Zato počne takšne in drugačne stvari …

Tistva stvar, ki me pa najbolj skrbi, jo je pa počel pred nekaj leti … vendar … če je resnična … ni opravičila zanj, da mi tega ni povedal … …

Lp, Bgv

Ma dej…….sam ne reči, da se je prodajal za denar al kaj podobnega…ker me vrže na rit……………….:((((

:-*********************************** … hvala Razo … … … sicer je pa odločitev že padla … kaj bom naredila … … … Eden je definitivno odpisan … … nekoliko zaradi pomanjkanja mojih čustev do njega … nekoliko zaradi določenih stvari, ki sem jih ugotovila …

Lp, Bgv

Ne … si pa blizu …

lp, Bgv

New Report

Close