KONČNO!!!!!!!!!!
On je bil njihov redni gost … in baje (to se pravi, vendar ni še preverjeno), da je prinesel od njih tudi en mali “souvenir” … … … Saj veš, kaj je edina stvar, ki ti jo lahko podarijo te ženske …
lp, Bgv
:((((((( Na to sem prav takoj pomislila, ko si napisala, da boš lahko ti nosila posledice……………ampak nisem hotela vprašat….
Je pa tako Bugi……….to je tako delikatna zadeva….da jo moraš sigurno preverit……… Če je kaj resnice na tem………je to resnično nekoga za zadavit………če pa ni res……..je pa za zadavit tistega, ki ti je to rekel…. Je bil to Miško?
To da je hodil k tem ženskam sem skoraj prepričana, da je res … ker mu je nekoč tudi že ušel stavek “Ko smo hodili v Udine na kurbe … ” in malo preveč je tudi vedel o teh zadevah … … Kar se pa tiče “posledic” pa je govorica, ki se širi iz krogov njegovih prijateljev in je prišla tudi na uho Miškotu, ki mi jo je včeraj s težkim srcem tudi povedal. Govorijo pa njegovi “prijatelji” marsikaj na njegov račun … in to ljudje, ki ga poznajo že od malih nog gor … Še celo tisti, ki sem jih imela za njegove iskrene prijatelje … nimajo nevem koliko lepih stvari na njegov račun za povedat … No … vsaj Miškotu niso povedali nič lepega na njegov račun … … … :(((
Lp, Bgv
Najprej rabim čas, da o vsem tem premislim sama … potem bom pa šla do njega in se pomenila … Miško je celo rekel, da me samo k njemu ne pusti več in da bo šel z menoj, ko bom šla po moje stvari k njemu oz. takrat ko mu bom povedala, da je konec … ker … da imata tudi onadva nekatere stvari za razčistit … … …
Lp, Bgv
Barufe vem da ne bi bilo … vsaj Miško vem, da je ne bi začel … čeprav je zelo jezen na Sončka … Prepričan je namreč, da je vse kar je delal, še preden sva prišla potem skupaj, delal načrtovano … Od vsega pihanja na dušo, do posvečanja pozornosti in vse … … … in vse to da je delal samo zato, da dobi sex … oz. da ima eno žensko ob sebi … ne glede na to, da je bila punca njegovega “prijatelja” … … …
Baje (poudarjam “baje” … ker to so lahko spet samo govoice) je pa Sončko pravil prejšnji teden ves ponosen, da je on mene pustil … Meni mi je sicer v petek, ko sva se srečala, pravil drugače … vendar ne vem ali naj mu verjamem ali ne … … …
lp, Bgv