Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KONČNO!!! doma

KONČNO!!! doma

Živjo,
po 14. dnevih mučnih preiskav v bolnici in izredno hudih reakcijah po lumbalni punkciji (dobesedno priklenjena na posteljo za cele 4 dni) sem končno doma.

Največja uboščka pa sta bila moja zlatkota, ki sem ju kar oddala k mami, da me ne bi preveč pogrešala. Prišla sta samo 2x na obisk, pa še takrat smo se težko poslovili. Seveda je tako tudi mož bil lahko pri meni vsak dan dalj časa kot bi bil, če bi bila otročka zraven.

Hvala, Špelin@ za tvoja obiska in vsa sporočilca. Res si prava Prijateljica.

No, da sem le doma. Sicer je prva dg zaradi katere sem šla v bolnico odpadla – sum na multiplo sklerozo (čakam še na dva izvida, ki jo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ovržeta oz. potrdita), odkrili pa so nekaj drugega – cisto na možganih. Čez pol leta imam kontrolo, da se bodo kirurgi odločili kako naprej.
No, do takrat pa se imam za ZDRAVO!!!

Vseeno pa hvala že vnaprej vsem, ki mi boste namenile kakšno pozitivko:-))

Pogumno naprej! In iz srca ti želim vse najboljše!
Mojca

Uf velike preizkušnje, ampak prav je da se jih lotevaš s pogumom in optimizmom. Drži se in srečno.

Uf, Jasna, kako sem mislila nate. Kaj naj rečem – verjetno je bil šok. Me pa veseli, da si optimist. Ziher tudi Špelinca vpliva v to smer, a ne? Krasna je, vem. Jaz bi težko premogla toliko pozitive…

Ti pa želim, da bo vse OK, oz. čimmanj težav in komplikacij. In to – da se počutiš zdravo, je po mojem mnenju največ, kar lahko narediš.

Srečno!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Lej jo, sem ti ravno hotela napisat sms :))))))))))))

Sem izredno vesela, da so te “izpustili” domov 😉

Krasno je, ker greš z dvignjeno glavo pogumno naprej, dala si skozi zelo hude preizkušnje – preiskave, posebej tista ena, niso bile mačji kašelj – in se veselim skupaj s tabo.

Pozitivno naprej :))))))))))))))))))))))))))))

Objemčki!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Dobrodošla doma! Varno zavetje najbližjih, njih ljubezen in pozornost, je navadno čudežno zdravilo, ki odpravi vse tegobe (tiste prave in tiste namišljene)….
Da bi izvidi potrdili tvoje zdravje in dokončno odpravili vsak, še tako majhen sum. In da bi se vse dobro izteklo. Ma kaj “bi”, to se BO zgodilo!
Vse naj naj naj ti želi ena anonimna.

Vse dobro tudi od naše družinice! Ne obupaj, misli pozitivno in naprej z pokončno držo in dvignjeno glavo!
Imej krasen dan, naj sonček danes sije samo zate! Pa, pa…

Pocrkljajte se doma in pogumno naprej!

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Pogumno in pozitivno naprej.

Super Jasna!

Se pridružujem pisanju ene anonimne…

JASNA, uživaj s svojimi, pa pusti se malo razvajat. Sicer bo pa vse OK, ker tako mora biti!!!

Naj se sreča zaljubi vate. Vse naj, naj, naj,………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Življenje nas stalno preizkuša in preseneča. Vedno smo v bitki ali za zdravje, materialne dobrine, čas….
In vedno znova spoznavamo kako močni in trpežni smo. Znova in znova se postavimo na noge, odstranimo oviro in zaživimo znova. Lepše boljše.
Tudi ti vidim da si močna in da ob pomoči moža in dveh srčkov nabrala moči, da ozdraviš.
Absolutno mi smo s teboj.

Jasna, optimizem velja, čeprav je lažje reči kot pa uresničiti. Ohrani voljo in pogum zase in svojo družino. Verjamem, da boš premagala tudi to cisto ter se zdrava in veselja polna veselila radosti, ki jih prinaša življenje, še dolga leta.

Vso srečo in obilo zdravih dni ti želim!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Želim ti, da bi se situacija obrnila tebi v prid…pogumno naprej…

lp
Pati

Tudi jaz ti želim vse dobro v nadaljnem življenju. Le pogumno naprej pa boš videla, da bo še vse dobro.
Pogumni zmagujejo!

Ko smo mame, je zdravje se toliko vecja rec. Verjamem, da tudi tukajle po forumu krozijo pozitivne misli in zelje in premikajo na boljse.

Drzi se, drzi se!!!

Pridružujem se lepim željam predhodnic, Jasna!
Srečno in veliko zdravja!
Lp, Mateja

Želim ti enako kot zgoraj Zum, torej naj se sreča zaljubi vate. Daj svojemu telesu možnost, da bo močnejše v boju z boleznijo, to zmoreš.

Lepo, da si spet doma pri najdražjih. Želim ti vse najlepše ter z optimizmom in hrabrostjo naprej.

Kar korajžno naprej……………..držim pesti,da bo vse ok!!!

Srečno! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Le pogumno naprej! Saj veš…sreča je na strani pogumnih!

Joj, kar na jok mi gre. Drži se, če imaš kontrolo šele čez pol leta zihr ni nič hudega.

Drži se in veliko poguma.

LP, J.

Samo da je vse v redu!

Lepo se imejte in cartajte se do onemoglosti:))))

Tanja

New Report

Close