Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno je hišo zapustila NIna…

Končno je hišo zapustila NIna…

…. in škoda, ker z njo še ni šel Robert.

Kako so ljudje butasti, da so njo poslali ven. Ona je dosti bolj zanimiva kot Robert, ki od njega ni nič več.

Koga pa boste sedaj opravljale in se zgražale?

Pustite notri zanimive ljudi, pismo!

Kdaj boste razumeli, kaj je bistvo BB?

Kdo pa je Andrej P.? V kakšni povezavi je s kom?

Še velik bo mogla razložit. In po mojem jo bo, ko bo gledala za nazaj – bolela glava. No, ja, talente je pa pokazala. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Od Tjaše fant (v skrivni nalogi). Sicer pa rezervni tekmovalec.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Aha, hvala Žogica.
In vem, da sem zdaj že nesramna – samo sem šele zdaj prišla domov – kakšno pa je bilo razmerje glasov Robert – Nina? Ali je bila velika razlika? Hvala že vnaprej.

Dedca ima pa ful okoli prsta navitega.

Osenarca se je pa čisto zaštrikala s tistim o njenem ljubimcu iz Afrike. Kar ni vedela kaj bi ji rekla, ko je Nina povedala, da TO NI NJEN LJUBIMEC.

Drugače sem pa jaz vesela, da je šla Nina domov, samo zato, ker se ji vidi kako pogreša svojega sinka.

Nina 41{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, Robert pa 37{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Dokaj tesno.

LP

betka, zase govori. Meni je šla pošteno na živce in večini očitno tudi. Sem vesela, da je spokala. In ko bo pokal Robi bom ravno tako vesela :))

Ja, OK, Nina – tekmovalka je dans rekla, da to ni njen ljubimec. Samo, a ni čudno, da mož VE, da ima Nina – njegova žena v J Afriki ljubimca? hehe, punco bo še močno bolela glava, ko bo dojela, da je pokazala drugačne talente kot je nameravala… :))

LP

Ja, saj zato jim je rekla v slovo : “poazite kaj govorite” :))))))))))))

Ja madona, kako bo to LJUBIMEC, če se še videla nista nikoli. Tega pa jaz ne kapiram. Ves ta šmoren je prišel iz prehitrega sklepanja po slišanih nekaj Nininih besedah – zgodba je bila zanimiva, dajmo jo še malo napihnit!

Osenarca ni nič zaštrikala. Nina iz BB ga je zaštrikala, ker je lagala. Sama je povedala, da IMA LJUBIMCA in tudi njen mož je povedal, da ve, da ga ima. Očitno ne spremljaš BB – ja :)))

The best!!!!!!!!!!!!!!!!

in potem bomo gledali nevidne (Alena, Andreja…..) Kdo bo še sedel pred TV in gledal dolgcajt? Tudi meni je Robi anti, prav tako Nina…ampak sta šovmejkerja- pašeta v BB.

Ne bo držalo. Nina je v hiši BB povedala celotno zgodbo o svojem afriškem ljubimcu (in o svojem možu), zato ne gre za nobeno hitro sklepanje, ampak za njeno zgodbo, njene besede. Le zakaj bi kaj skrivala? To je ona, takšna kot je. Živi zase in ne za druge …
In tudi Grega (njen mož) je povedal, da ve za njenega ljubimca. Potem najbrž oba lažeta? :))

Saj je notri še psihopatka Jasmina :))) Pa že raje gledam dolgčas, kot ljudi, ki mi grejo na živce. Sicer pa – nikoli ne veš kdo zna popestriti dogajanje :))

Za Nino sem glasovala in uspelo mi je. Jeeeeeeeeeeeeeeee.

Nina v BB ni pokazala le da je slaba, spletkarska, opravljiva in zahrbtna oseba.
Prav na koncu se je izkazala še kot velika lažnjivka.

Najbolj se mi smili njen mož, ki ga ima za navadnega hlapca. Upam, da se je kmalu reši.

Mati Suzana pa nori, če kdo samo omeni karkoli o Tjaši in AndrejuP. 🙂 Jima ne bo dovolila spati skupaj, hehe.

LP

Ma, ona se z kao ljubimcem čuti na višji ravni. A niste nikoli brale, dajte hitr pomagat kera pisateljica je že? Metafizične sile, pa te reči.

Ja in zakaj bi potem lagala sedaj? Ni logično, ane?

Osenarca pa se je zaštrikala v smislu, da zna peljat odajo samo z tekstom napisanim na listek, v kolikor gre odaja ali bog ne daj besede od gostujočih malo v levo ali v desno že je vsa izgubljena. Dajmo roko na srce, celo oddajo se je samo hihitala in posmehovala drugim.

Očitno ni vedela, da se je zunaj ta novica tako razpasla in mislim, da je bila šokirana in zato takšna reakcija.

Sicer pa moraš Osenarjevo drugače jemat. To ni znanstvena oddaja na Discoveryu, ampak je mnogo bolj na izi koncept, nalašč razgibano, nenarejeno, pristno. In Nina O. takšna je. Meni je pa všeč. 🙂

LP

Pa kaj , če se je hihitala in smejala. Saj ne vodi Dnevnika ali kakšne prireditve ob Kulturnem prazniku.
Gre za zabavno oddajo in prav je, da je sproščena in nasmejana.

Seveda je logično, da sedaj laže, ko se hoče potegnit iz dreka, v katerega se je nehote potunkala. Laž ima kratke noge :))

New Report

Close