Končno je hišo zapustila NIna…
Ja no kakorkoli, imate prav, očitno premalo spremljam tole zadevo.
Sem pa vseeno mnenja, da je tudi zabavna oddaja lahko na nivoju, ampak je treba znati. Kar sem pa sama v tej oddaji videla je bilo le eno posmehovanje in hihitanje, vse v stilu kdo bo koga čimbolj očrnil – kaj je tu zabavnega? Itak pa se po gostujočih komentatorjih vidi kako dobra oddaja bo – meni je bilo vse skupaj srednja žalost!
Hvala bogu, da je šla … Najprej ta čuden odnos med njo in njenim možem, nato ljubimec, nato opravljanje po dolgem in počrez in da ne govorimo o sex debatah … … joj joj joj … … In zunaj je seveda pokazala tudi svoj pravi obraz, ko je skušala vse zanikat. Punca … … so te snemali 24 ur nazaj … bi mogla mal mislit, preden si se hotla frikinjo not delat!!!! Svašta.
Sam se mi pa njen mož tolk smili. Najprej ga je tako osmešila pred celo Slovenijo. Pa ko jo je pričakal pred vrati … niti kovčkov ni spustila, da bi ga objela ali karkoli … sam zalizovala se je in se nekaj pretvarjala kako krasen zakon imata (čeprav vsi vemo, da temu ni tako). In potem mu je predala kovčke in adijo … … :((((( Upam, da bo vseeno moški imel toliko jajc, da se mal postavi zase. Ali pa se bo še vedno šel nekega palčka naprej
Nina je povedala, da je na webu našla sorodno dušo, moškega, ki jo je nagovori, da naj sodeluje v BB, da dobi denar in lahko pride k njemu, živi namreč v Afriki, al kje že??? Z njim si dopisuje, fantazira, fizičnega kontakta pa še nista imela, torej RES nista formalno ljubimca, samo virtualno.
Ne pozabite, da je v celi zgodbi, kar precej režije. Izbrani so bili taki, ki so imeli adute, da bo oddaja zanimiva. Povprečni ljudje verjetno nismo dovolj zanimivi in tudi mi tega ne bi gledali, če bi se pogovarjali samo o povprečnih temah.
Sicer pa meni NINA ni bila OK zaradi tega: ker v njenem obnašanju nikoli nisem začutila, da res pogreša otroka. Ker je bila čisto zgrožena, ko je zvedela za nominacije, ker je neprestano ponavljala, kako dobro piše in je sploh vsa pametna. Nič od tega ni bilo mogoče razbrati iz njenega obnašanja v hiši. Naredila je namreč ravno nasproten vtis. Prepotentna, avšasta, okrogla ženska, brez stila in karizme. Poleg tega se je izkazala za izredno butasto in naivno. Ravno nasprotje tega, kar je sama govorila o sebi.
Mož se mi pa smili…
V spremljanju BB v živo, preko neta, ni nobene režije. Nina je rekla, da imata samo poletja, 3 tedne na leto zase. Najbrž ne preko neta, ane? Da pa še ni bila pripravljena spokati kufre in Klemna in iti v Južno Afriko, da naj najprej dokonča specializacijo, potem pa so vse poti odprte. Da ga ima takoooo rada. Da je to to. Če fizičnega kontakta še ne bi imela, bi ga verjetno najprej hotela spoznati v živo, preden bi se preselila v JA, se ti ne zdi? Navsezadnje bi bil lahko na drugi strani mozoljast najstnik, ženska, ki se pretvarja, da je tip, na sliki, bi bil lahko katerikoli lepotec, … Nina ni ravno izvor inteligence, tako neumna pa spet ni, da bi kar slepo verjela.
Osebe, katere ne poznaš, ne imenuješ ljubimec. In tudi mož bi zagotovo povedal, da to ni njen ljubimec, le njena virtualna ljubezen, s katero nima fizičnega stika.
“Sicer pa meni NINA ni bila OK zaradi tega: ker v njenem obnašanju nikoli nisem začutila, da res pogreša otroka. Ker je bila čisto zgrožena, ko je zvedela za nominacije, ker je neprestano ponavljala, kako dobro piše in je sploh vsa pametna. Nič od tega ni bilo mogoče razbrati iz njenega obnašanja v hiši. Naredila je namreč ravno nasproten vtis. Prepotentna, avšasta, okrogla ženska, brez stila in karizme. Poleg tega se je izkazala za izredno butasto in naivno. Ravno nasprotje tega, kar je sama govorila o sebi.
Mož se mi pa smili…”
Pod tole se pa podpišem :))
Tudi jaz sem bila vesela, da je šla Nina ven. Meni se zdi podn od ženske. In tudi meni se zdi, da niti malo ni pogrešala sina. Ko je prišla ven, ni nič vprašala o sinu. Samo popravljala si je hlače, pa majico, pa lase. Samo skrbelo jo je, kako bo izgledala v oddaji.
Pa še očitno neumna je. A je mislila, da če malce bolj potiho govori, da je nihče ne sliši, al kaj. In zdaj hoče vse zanikat.
Tale njen mož jo mora pa hitro čez prag zabrisat. Drugače se mu bo res cela Slovenija režala.