Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koncno lep otrok

Koncno lep otrok

Pa je koncno tudi v kraljevo druzino prisel lep otrok. Kok je luskan tale mali Arci, prav za pojest je. Verjetno je okoli veliko ljubosumnih oseb.

In kje vidiš ti vso to božansko lepoto?
Meni izgleda rahlo mongoloiden.

Na tisti crnobeli sliki, ki sta jo objavila ob krstu..kok je luskan, ampak res tak cukrcek.

Kako, končno?
Harry je bil do sedaj najlepši otrok v kraljevi družini.

[img]https://e00-elmundo.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2018/05/19/15267377790424.jpg[/img]

Tudi William je bil kot otrok luštkan. Sedaj pa ni več.

Ker ni bil od grdega čarlija. Naredil ga je postaven in lep varnostnik.

Meni se tudi zdi lep dojenček tale Archie. Proti Williamovem Georgu je super lep otrok.

Meni se tudi zdi lep dojenček tale Archie. Proti Williamovem Georgu je super lep otrok.
[/quote]

Mali George je prav čeden fantek, mala pa je cela babica in ni posebne lepote. In to, kar je nekdo napisal, da je Arči mongoloiden, si pravo teslo. Ne najdem primernejše besede.

Tudi jaz sem najprej pomislila na to.

Mali George je prav čeden fantek, mala pa je cela babica in ni posebne lepote. In to, kar je nekdo napisal, da je Arči mongoloiden, si pravo teslo. Ne najdem primernejše besede.
[/quote]

Mala je tudi prav luštna. Če tebi ni neke posebne lepote na njej, si pravo teslo. Ne najdem primernejše besede.

[/quote]

Vidiš, kako smo si različni. Meni se George zdi malo ponesrečen model, Charlotte se mi zdi lepotička, ta mali Lojzek, bo pa nekaj vmes, a bližje sestri. Od vseh 4 otrok se mi zdita trenutno Archie na 1. mestu po lepoti, Charlotte na 2. A obrazi se spreminjajo. Bomo videli, kaksni bodo, ko bodo zaključili puberteto.

Vidiš, kako smo si različni. Meni se George zdi malo ponesrečen model, Charlotte se mi zdi lepotička, ta mali Lojzek, bo pa nekaj vmes, a bližje sestri. Od vseh 4 otrok se mi zdita trenutno Archie na 1. mestu po lepoti, Charlotte na 2. A obrazi se spreminjajo. Bomo videli, kaksni bodo, ko bodo zaključili puberteto.
[/quote]

Strinjam se s tvojo predhodnico. Mala Charlotte sploh ni lepa. Škoda, ker se ni vrgla po mami. Možno pa je, da bo kasneje lepša.

Pizsda ste blentave!

Kako ocenjujete te otroke. Kot da so predmeti na javni dražbi! Najboljš da še ceno postavite na vsakega, kateri je več vreden, kateri manj. Pis*** no!! Pa un je mejčkn bolj lep, pa un mejčken manj,…. Primitivne ste.

… vam gre morda na živce, ker so se jim posrečili otroci? Meni se zdijo vsi po vrsti cukri. In tako kot moji bodo morali kljub kraljevi krvi dati svoje skozi. Tastari se bodo pa že med sabo zmenili brez naše pomoči.

Uporabljata kozmetiko? Zakaj jo kupujeta, saj sta brez nje zadosti lepi. Ali mogoče ne čisto zadosti, in se malo popravita, da zgledata lepši?

In zakaj primitivne? Samo svoja opazovanja smo napisale. In kako vedve reagirata na ljudi, ki jih prvič vidita in o njih ne vesta ničesar? Te pritegnejo majhni, čokati ljudje s štrlečimi ušesi, tankimi, navzdol obrnjenimi ustnicami, gube na obrazu, kljukast nos, rumeni zobje in obrvi kot sirkova krtača? Ali se ti oči zadržijo dlje na vitkih, visokih ljudeh s klasično lepim obrazom? Koga bi prej ogovorila, prvega ali drugega, preden spoznaš njihov karakter.

Lepši ljudje si lažje najdejo partnerja, službo in imajo pogosto lažje življenje. Če to zanikaš, farbaš samo sebe. Raziskave so pokazale, da imajo ljudje lepe ljudi za bolj zdrave. In dejansko so to potrdili, ko so odkrili, da so obrazne poteze, ki izstopajo povezane s kromosomskimi napakami in zato s slabšim zdravjem. Na Finskem so ugotovili, da med dvema političnima kandidatoma dobi lepši do 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več glasov. Lahko pa vprašaš ljudi na tem forumu, kaj jih najprej pritegne pri ljudeh. Še ptice se šopirijo s perjem, ker želijo izpasti čim lepše.

Hočeš ali nočeš, to drži. Lepši ljudje so v prednosti. Prednost je že to, da so bolj opaženi in imajo s tem možnost prej oziroma bolj pokazati svoje kvalitete. Lahko je nekdo pameten, razgledan, lep karakter, duhovit, a rabi dalj časa, da je opažen v nekem okolju. Ali pa sploh ne dobi priložnosti. Škoda, a žal tako je.

Ugotavljam, da morajo določeni na nujen dopust! Se jim možgani žgejo!

Če bo imel lase in kožo vsaj malo po mami, ki ima zelo goste in kvalitetne lase, malo poarjevelo polt. Harry ima redke lase in rdečo polt.

Đooorđiii:):):)

[img]https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/106/590x/kate-george-1008781.jpg?r=1535476694200[/img]

[/quote]
Meni je Jurček luštkan, pa.Šarlotka tudi, Lojzek pa že manj…za Arčija pa težko rečem, je pa fletkan.

New Report

Close