Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka končno našla poročno obleko!!

končno našla poročno obleko!!

Odločila sem se, da tudi javno pohvalim Poročno hišo Vesna, ki se nahja v TPC City v Mb, saj sem po dolgotrajnem utrujajočem iskanju poročne obleke zase in mojih družic, našla tisto kar sem iskala (vsaj približno). Gospa je bila zelo potrpežljiva, kljub mojim zahtevam, saj sem že sama sebi bila tečna ampak ona me je spodbujala v iskanje drugačnih idej in nakoncu tudi kot se je izkazalo boljsih!!! Ponudila mi je tudi tiaro, katero mi je izposodila zastojn! Obleke za družice so se sprva zdele da bodo največji problem ampak je vsaka našla obleko zase, in od Gospe Vesne šivilja, si je za vsako vzela dovolj časa da je obleke priredila pravim meram 🙂 res sem ji hvaležna za potrpežljivost saj sem preiskala skoraj celi Maribor in okolico in nisem ničesar našla!! – Nočem blatiti po drugih trgovinah, ampak niso ustrezale mojim vizijam.. Ko pa sem prišla v City Mb v njen salon so se mi pa oci kar zasvetile.. Imela je neznansko izbiro porocnih oblek in tudi drugih. Ampak moj fokus je bil na porocnih. Vsi modeli ki si jih lahko zazelite. Res, dala mi je voljo za probo skoraj vsake obleke tam saj je bilo ze vzdusje tam zelo vznamerljivo in porocno. Nasla sem obleko v kateri sem se pocutila nenormalno lepo, vitko in tudi komentarje ki sem jih dobila so mi se bol olajsali odlocitev da obleko defenitivno vzamem!!!! Odlocila sem se da jo priporocam res vsaki ki ima iste tezave kot jaz in tistim ki hocejo dobiti po ugodnih cenah obleko za svoj sanjski dan!

New Report

Close