KONČNO SE RAZKRIVAM, NE MOREM VEČ DRŽATI V SEBI..
TEBI, KI BOŠ NEKOČ MOJA
Hmmm…sem želel začeti drugače…toda ne morem. S tabo ali o tebi, brez veze, ne razmišljam z gavo ampak s srcem. Zato moram takoj vprašati: Smem priti malo v tvoje naročje? Oh sreča moja,…saj bom še začel jokati..ma s tabo mi je lepo…še celo jokati.
Skozi mene teče neka reka…takoj ko pomislim na tvoje ime,tvoje roke,tvoje očke… Hočem biti sam …daleč od vseh…da me pustijo rpi miru in da imam samo tebe v mislih.. da upam..da sanjam….
lubika moja…bereš te besede nepovezane..todato prihaja iz moje duše in je namenjeno tebi….
Rana moja! Neizpoljnjena želja strasti,polna ljubezni…pogrešam te,…želim si te……….. zdaj začenjam spoznavati…..
Oh duša moja lepa in nežna! Če bom imel priliko, da boš prebrala tole skromno pisemce, želim, da nikoli ne pozabiš nanj, ker ti želim stalno dokazovati, kako te pogrešam, kako te ljubim, kako si te želim…in kako si moje življenje spet naredila Življenje. Zdaj spoznavam, kako sem bil »siromašen«…a sedaj…..povej: Koliko stane cel vset, da ga kupim in tebi podarim???
Poljubček na tvoja sladka ustka! Ah! ..besede so se ustavile…misli udarjajajo v glavo, hočejo da odskočijo, da poletijo k tebi… Kaj vse bi dal za eno nočko s tebo ali vsaj en dan, vsaj trenutek….ta hip….Vse bi ti povedal z očmi, mazica moja,povedal z ustnicami na tvojem vratu..
Mogoče si tudi ti srečnica, ki je že spoznala take občutke v svojem življenju… Jaz vem samo to: ti si ta, ki me dela živega. In to je tisto zaradi katerga smo ljudje Ljudje…
Saj te prosim samo za malo nežnosti,malo smeha in včasih besede vzpodbude….ne zahtevam več…..če mi tega ne moreš dati..
sedaj mogoče veš malo več, koliko mi pomeni…to so moje misli na papirju, moje misli o tebi in za tebe. Želim te videti,slišati tvoj glas,želim te občutiti ob sebi…Poglej skozi okno in v zraku boš začutila mojo bolečino in željo….mojo ljubezen, ki želi priti v tebe..
Poljubček na tvoja usta,cmokec na tvoje roke, poljubček samo za tebe..
no pupike…pa ne me zdaj zapustiti…