Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kondenzirano mleko – kje kupiti

kondenzirano mleko – kje kupiti

Kje lahko kupim kondenzirano mleko? Gledala sem v bližjem Merkatorju, pa niti duha, ne sluha o njem.

Od kod si?
Pri nas, v Mb, ga imajo v ruski trgovini.

Po moje imajo samo v hipermarketih, je premalo povpraševanja, da bi bilo v vsakem vaškem. Zakaj pa ga rabiš? Meni je totalno zanič, se prav spomnim slabe volje na na dopustu, Vietnamci recimo sploh ne dajejo pravega mleka v kavo, pač pa samo ta sladek hudič.

v lidlu sem ga vidla

Kaj točno iščeš? Če iščeš mleko za kavo (ala Maresi), ga imajo v Lidlu in Hoferju. Če pa rabiš tistega res gostega in sladkega, pa ga jaz v navadnih trgovinah pri nas v Mb še nisem našla.

Gedam za tale recept http://jazkuham.si/key-lime-pie-limetina-pita-recept-4802

Sem pa iz okolice LJ, tako da bom pač šla v npr. Mercator center. Če pa ga imajo res v Lidlu, je pa še bolj super.

V Interspar Vič imajo kondenzirano mleko v tubi od Nestle. Je pa hudo sladka ta zadeva… 😉

Hvala. Saj zato pa ni nobenega dodatnega sladkorja v receptu.

Jaz sem ga tudi pred kratkim kupila v Lidlu.

To iz Lidla ne bo ok za to pecivo.

Za nestlejevo pa nisem vedela, tako, da hvala za to informacijo tudi od mene!

Ja kondenzirano mleko so dobi v večjih hipermarketih. Tudi v Lecleru ga imajo in Mercatorju.žđ

Lahko ga pa narediš tudi sama, je sicer malce zamudno, ampak cenovno se zagotovo splača.

Imajo ga na Slovenski ulici v Ljubljani, v ruski trgovini, malo preden zavijete desno proti Mestni knjižnici. V bližini je tudi turška trgovina.

v leclercu ga vedno imajo

Pavel Strgarsek

joj, moderne babe, niti tega ne znate same naredit!

samo kuhančki vam po glavi rojijo…

V Sparu ga imajo dovolj!

New Report

Close